Haber [ Magp ] Maxicep Android Geliştiricileri Projesi

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
40 tan aşağısından seçebilirsin :) seçtığin konuları bana söyle bende ekliyim ilk sayfaya başkasıda aynı konuyu çevirmesin

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız 53 başkasının onun haricindekileri alabilirsin

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Hiçbir sorun olmaz :)

Narutodth

Narutodth

Üye
Maxicep developers hadi hayırlı olsun bakalım ben yardımcı olamıycam ama sizi takip edicem ve destekliycem. Başarılar :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın :)

• Beğen
Tepkiler: Narutodth
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
#33 çevrildi

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar proje ikinci bölümü olan geliştirici araçları çevirileride başlamıştır :) Bu konuda bize noss_bar arkadaşımız yardım ediyor.

Eğer çevirisini istediğiniz programlar varsa burdan yazın

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada yaptığınız çeviriler, takıldığınız veya kafanızı karıştıran yerler hakkında bana günlük mesaj atmanızı isteyeceğim. Lütfen geri dönüşte bulunun. Projenin takini için bu çok önemli.Konu güncellenmiştir. Projemize katılan veya katılmayı düşünen arkadaşların konuyu dikkatli bir şekilde okumasını rica ediyorum.

MrExpert

MrExpert

Üye
Geliştiricilik değilde bu daha çok çevirmenlik bence siz bunun adını değiştirin.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Geliştiricilik değilde bu daha çok çevirmenlik bence siz bunun adını değiştirin.
konudada yazdığı gibi biz sadece kaynak hazırlıyoruz. Çevirme işi bitince bu projenin devamı içinde kafamda bir kaç şey var. Bir yeden başlamak lazımdı.konu güncellendi

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
İlk 30 konuyu ekleme çıkarma ve birleştirme yaparak 10 konuda anlattım :)

Üst Alt