Haber [ Magp ] Maxicep Android Geliştiricileri Projesi

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
[ Magp ] Maxicep Android Geliştiricileri Projesi
Merhaba arkadaşlar. Belki sizinde dikkatinizi çekmiştir. Sitemizde android geliştiriciliği adına pek konu yok. Doğal olarak sitemizi kullanan fazla geliştiricide yok.

Bu yüzden dünyanın en büyük android geliştirici forumu olan sitesindeki geliştirici olabilmek için gereken bilgileri içeren bir konuyu sitemize aktardım. Bu konu sadece XDA Developers sitesindeki konulara yönlendiren linkler içirmektedir.

Bunun devamında birde proje başlattım. Projemizin amacı aktardığım konuda listelenen android geliştiriciliği konularının Türkçe çevirisini yaparak Türk geliştiricilerin ortaya çıkması için kaynak oluşturmaktır. Grup iptal edilmiştir. Birbiriyle benzer konuları birleştirerek çeviriyi ben yapacağım.

Aklınıza takılan herhangi birşey için bana burdan veya hangout dan ulaşabilirsiniz.
[email protected]

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: CV-Aurora, sparrov61, Silinen Üye 988579 ve 3 diğerleri

TheMadness

TheMadness

Üye
Ben katılabilirim eğer yeterli buluyorsanız beni.

• Beğen
Tepkiler: Metalci Melek
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki :) zaten istenen şartlar fazla büyük istekler değil ama en azından 9 kişi olalım istiyorum çeviri işi çabuk bitmesi için

silentattack

silentattack

Üye
Bilmiyorum ne kadar yardımcı olabilirim ama ben yardımcı olurum elimden geldiğince

• Beğen
Tepkiler: Metalci Melek
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
İngilizcen iyi mi?

silentattack

silentattack

Üye
Yani üniversite hazırlıkta aa alacak kadar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Zaten konularda öyle ahım şahım bir ingilizce yok :D

silentattack

silentattack

Üye
O zaman beceriririm diye düşünüyorum :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Tamam :) çevirmek istediğiniz konuları seçip buraya sadece numaralarını yazın@TheMadness @silentattack

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Kodlama dan falan pek anlamam ama Ingilizce biliyorum :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Kodlamadan anlamana gerek yok terimler hakkında genel bir bilgin olması yeterli :) ismini yazıyorum listeye?

-Emre

-Emre

Üye
Katılmak isterdim ama malesef yurtlu öğrenci olduğum için sürekli eve gidemiyorum :/ ancak takıldığınz konu olursa yardımcı olabilirim bilgimin yettiği kadar :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Katılmak isterdim ama malesef yurtlu öğrenci olduğum için sürekli eve gidemiyorum :/ ancak takıldığınz konu olursa yardımcı olabilirim bilgimin yettiği kadar :)
Desteğin için teşekkürler :) müsait olursan benimle iletişime geç senide eklerim o zaman

• Beğen
Tepkiler: -Emre
enterneoll

enterneoll

Üye
benim ingilizcem iyi kodlamadan anlamam ama romlardan iyi anlarım :) işine yarıyıcaksa yardım ederim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki :) ekliyorum

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
TheMadness

TheMadness

Üye
B bölümünü çeviririm ama biraz yoğun olabilirim boş zaman bulursam çeviririm

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
11 ve 16 hariç B bölümü senindir :)

enterneoll

enterneoll

Üye
A kısmını tamamen türkçeleştirebilirim ama pek zamanı yok ne zaman tamamlanır bilmem

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Tamam A kısmı senindir :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Tamamladığınız konu olursa bana haber verin

Üst Alt