Dikkatimi Çeken Bir Konu

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Dikkatimi Çeken Bir Konu
İphone 5s i bilirsiniz. Şu üzerinde parmakizi okuyucu var. Apple dan gelen habere göre bunu geliştirip ekrana dokunmadan ekranda işlem yapmayı sağlayacak hale gelecekmiş. (menüler arası geçiş gibi)

Apple ın 2013 çıkışlı telefonunun bu özelliklerini aklınızda tutun. Şimdi birde Motorolanın 2011 çıkışlı telefonu atrix e bakalım. Parmakizi tarama bu telefondada var. (telefonun arka üst köşesinde) Ayrıca bugün farkettim. Eğer ayarlardan fp navigasyonu açarsanız şu Apple ın geliştireceği "muhteşem" teknolojisinin bir değişığinin 2 yıl önce Motorola tarafından Atrix de kullanıldığını görürsünüz.

Şimdi gelelim asıl meseleye:

Iphone 5s 2500 tl

Yeni özellikli iphone (ne kadar geçirirler Allah bilir)

Motorola Atrix 550tl

Şimdi burdan çıkaracağımız mesaj ne olmalı sizce? :D

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam

SHS

SHS

Üye
Ben sana söyliyim paranla rezil olcağına, Android al vezir ol :ehe

• Beğen
Tepkiler: The Shadow, Silinen Üye 988579 ve Metalci Melek
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Cuk oturdu :D

• Beğen
Tepkiler: SHS
PriZm

PriZm

Üye
"Apple Innovation"

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve Metalci Melek
Invoke

Invoke

Üye
Çok basit, burdan alacağımız mesaj: "Elma pahalı meyve, hacı."

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve Metalci Melek
TheMadness

TheMadness

Üye
Biri yapar, diğeri çalar, zengin olur :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow, ~N.A.W.Y~ ve Metalci Melek
Fatic

Fatic

Üye
Burdan anlayacağımz apple pazarlmada motoroladan daha üstün

• Beğen
Tepkiler: Metalci Melek
Superfan

Superfan

Üye
Atrix fiyat performans olarak iyi bir telefon ama yine o kadar iyi bir telefon değil.O radyasyon değeriyle, o ısınmayla...

Ve herhalde bu iki teknoloji arasında fark vardır yani...

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Atrixin radyasyon değeri çok yüksek değil zaten :) ısınma sorununudaromla çözüyosun bunlar sıkıntı değil fark var tabi şuan apple da navigasyon yok geliştiriliyor ama bende var :D atrizte parmağı sürtüyon apple ı bilmiyorum ama 3 senelik telefon olduğunuda hesaba katarsan anlarsın ne demek istediğimi

ozakin70

ozakin70

Üye
Peki ya kalite farkı ne olacak o da çok önemli. androidde cok ozellik var iosta daha az ama ios bi ozellik getirdimi en iyi sekilde getiriyor bu bi dogru ama bu ne kadar istersen o fiyata satacaksin anlamina da gelmez yazik o paraya

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
2500 lira ne demek arkadaş? Üç telefon alır değişe değişe kullanırım :D

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve Invoke
Narutodth

Narutodth

Üye
Teknoloji hersey degil. Kalite estetiklik ve markalasmanin ust duzeyde oldugu bir devirde yasiyoruz teknolojiyi uretmek degil yontup cazip hale getirmek artik daha onemli.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Al avrupadan 1500 tlye dimi :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Sizin için öyle olabilir ama iki parmak sürtücem sistemde hiç takılma olmayacak 2sn olsun beklemicem diye okadar para vermem :) ayrıca iphone un tasarımı kadar çirkin bir tasarım yok "bence" :D tabi parası bol olan alsın

Invoke

Invoke

Üye
Sizin için öyle olabilir ama iki parmak sürtücem sistemde hiç takılma olmayacak 2sn olsun beklemicem diye okadar para vermem :) ayrıca iphone un tasarımı kadar çirkin bir tasarım yok "bence" :D tabi parası bol olan alsın

Kurcalayamadıktan sonra =P

Narutodth

Narutodth

Üye
jobs rahmetli oldu tasarim bitti zaten ip 4s ten sonrasi tırt :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Yani :D mesela şimdi ben bu alete bi ayar verdim ne kasıyo ne takılıyo

Narutodth

Narutodth

Üye
Benim cihaz çok daha dandik, aynen hiç takılmam yok. Abartmıyorum. :D

5, 4den daha güzeldi bence.
5 4 ten guzel olmazsa kargasa cikar zaten :D ben ciktiklari yillara vuruyorum. 4 ciktiginda tasarimda devrim yaratmisti ama 5 te boyle bisey goremedik malesef.

Takipçi Satın Al

Üst Alt