Dikkatimi Çeken Bir Konu

Sponsorlu Bağlantılar

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Note III - iPhone 5s diye 2 secenek sunsalar ben iPhone 5s'i isterdim. Kurcalamak icin de bi tane wonder alirdim yoksa duramam :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Sende mi bürütüs :D

Invoke

Invoke

Üye
Note III - iPhone 5s diye 2 secenek sunsalar ben iPhone 5s'i isterdim. Kurcalamak icin de bi tane wonder alirdim yoksa duramam :D

5S'in varken de android olsun diye wonder alırsan, wonder seni sıkar =P Ama note 3 alsan her işini görmüş olursun =Pbarnah basmaya ne meraklıymışız, arkadaş =P :D

Narutodth

Narutodth

Üye
5S'in varken de android olsun diye wonder alırsan, wonder seni sıkar =P Ama note 3 alsan her işini görmüş olursun =Pbarnah basmaya ne meraklıymışız, arkadaş =P :D
5s+note3 wow bi şahin parası :D

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
iPhone 5s Note III u her turlu ezer ben wonderi deney faresi yapcaktim :D

Superfan

Superfan

Üye
Atrixin radyasyon değeri çok yüksek değil zaten :) ısınma sorununudaromla çözüyosun bunlar sıkıntı değil fark var tabi şuan apple da navigasyon yok geliştiriliyor ama bende var :D atrizte parmağı sürtüyon apple ı bilmiyorum ama 3 senelik telefon olduğunuda hesaba katarsan anlarsın ne demek istediğimi

Haklısın ısınma konusunda.Romla çözülebileceğini zannetmem ama kernel ile çözülür.

Ama radyasyon değerinde yanılıyorsun.Açıkçası iki atrix var.Eğer 0,89 sar değerine sahip olandan bahsediyorsan sorun yok ama 1,47'lik olanı diyorsan o iş çokta iyi değil.Zaten atrix yazıp arattın mı çıktığı zamanki yazılan "dünyanın en güçlü telefonu" adlı makaleleri ve sar değeri hakkında insanların görüşü karşına çıkacaktır.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
O bahsettiğin att atrix :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt