Telefonu Garantiye Yollamalımıyım Ne Yapmalıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Garantiye Yollamalımıyım Ne Yapmalıyım ?
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Telefonum HTC One V. Sorunum ise telefon olup olmadık zamanlarda donuyor. Mesela Müzik uygulamasına giriyorum, tema geliyor ama müziklerin olduğu yer falan hiçbirşey gelmiyor. Ana sayfaya geliyorum açık olan uygulamaları kapatıyorum herhangi başka bir uygulamaya giriyorum mesela Kişiler uygulamasına giriyorum yine aynı şekilde tema geliyor ama kişiler gelmiyor. Ayrıca birde mesela Facebookta falan takılıyorum yada galeride dolaşıyorum , ekran birden bire donuyor ve dokunmatik hiçbir şekilde işlemiyor. Telefonu kitliyorum sonra yeniden kilit tuşuna basıyorum ekran geliyor ama kiliti açamıyorum çünkü dokunmatik algılamıyor. Yine kitliyorum yine kilit tuşuna basıyorum bu sefer ekran hiç gelmiyor. Reset atana kadar bu durum devam ediyor reseti atıyorum telefon ancak kendine geliyor ama bu olay günde 1 kez mutlaka oluyor. Ayrıca zaten kilit tuşuda kolay kolay çalışmıyor zorlamam gerekiyor.. Ne yapmalıyım sizce garantiye göndereyim mi telefonu alalı yaklaşık 6 ay oldu ?

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Garanti varmış gönder zarar gelmez göndermekten :D

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Ama şimdi gönderirsem 40-50 gün sonra gelmesinden korkuyorum ? :D

Invoke

Invoke

Üye
Önce bir format at, garantiye verecen gelmeyecek uzun süre. Baktın olmuyor, son çare garanti...

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce 2 kez formatlamıştım telefonu hafıza kartıyla beraber formatladım ama sorun hep devam etti..

___kaptan___

___kaptan___

Üye
garantiye gönder gitsin kardeşim; zarar gelmez kısa sürede sorunu giderip gönderirler :oke:

Xurmirac

Xurmirac

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Vatan'dan aldım oraya götürsem onlar yollar dimi garantiye ?

Üst Alt