Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiSizce? Z Ultra Mı Z1 Mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sienon
Üye
ohoo kardeşim okadar düşünme ya gerçekten hoşuna gideni al işte
Çünkü tablet sayılır, fotoğraf çekme amacı yok, o kamerayı gece manzara çekmen için koymamışlar. Flash zaten 1020deki gibi olmadıktan sonra gece de pek bir işe yaramaz, en fazla fener görevi görür. Flash sanki 10metre de nereyi çekiyorsun gece? =P
Çünkü tablet sayılır, fotoğraf çekme amacı yok, o kamerayı gece manzara çekmen için koymamışlar. Flash zaten 1020deki gibi olmadıktan sonra gece de pek bir işe yaramaz, en fazla fener görevi görür. Flash sanki 10metre de nereyi çekiyorsun gece? =P
Gece derken manzaradan bahsetmedim hacı. Fotoğraf çekme amacı yoksa hiç koymasalarmış kamerayı madem. Harbiden çok garibime gitti bu telefonda flaş olmaması. Sebepsizce gülüyorum
Gece derken manzaradan bahsetmedim hacı. Fotoğraf çekme amacı yoksa hiç koymasalarmış kamerayı madem. Harbiden çok garibime gitti bu telefonda flaş olmaması. Sebepsizce gülüyorum
Hoca derste bir şey anlattı çıkardın tahtayı çektin bitti ya da önündeki bir kağıdı çektin arkadaşına vatzappdan gönderdin, son günlerde çok kullandığım şeyler bunlar ve bu amaçlarla olduğunu düşünüyorum ya da işte ne biliyim vb. Flash bir halta yaramıyor hacı, kamerayı etkileyeceğini düşünmüyorum şu olur, -Fener ahanda bir eksi daha bulduk =P elektirik kesilirse fenerin yok =P