bu kadar büyük ölçekli olcagını sanmıyordum telefonla çekmiştimResim gözükmüyor hacı![]()
Sorun yok geldi çok harika gözüküyor kolay gelsin ne yapıcaksınbu kadar büyük ölçekli olcagını sanmıyordum telefonla çekmiştim

teşekür ederim redüktör yapcamSorun yok geldi çok harika gözüküyor kolay gelsin ne yapıcaksın![]()
Hacı resimler yine gitti ne yapıyorsanteşekür ederim redüktör yapcam

hızlı resimden upload buraya yapıştırıdım, bişey yapmıyorum kiHacı resimler yine gitti ne yapıyorsan![]()
O zaman benim telde sorun var neyse kaynatmayımhızlı resimden upload buraya yapıştırıdım, bişey yapmıyorum ki
TeşekkürlerÇok iyi yapmışsın![]()
onun gibi bişey motorun devrini düşürüp tork gücünü artırıyor yokuş yukarı çıkarken bisikletin fitesiniRedüktör, bisikletin vitesindeki şey mi?
Bende bu mantıkla bir proje yapıyordum dinamoyu(bisikletten söktüydüm) bozdum. Şarjlı el feneri var onunda bir daha yapmaya çalışcamonun gibi bişey motorun devrini düşürüp tork gücünü artırıyor yokuş yukarı çıkarken bisikletin fitesini
yükletip pedala bastığın güç ile arka lastıgı uygulanan gücün eşit olması gibi ama bunda arka lastigin bir
tur atması için senin altmış tur pedal çevirmen gerekiyor

birazBüyük çabalar hesaplayıp diş sayısnı diş acısını yaptıgım bu zımbırtılar üç günden beriGaliba anlıyorsun bu işlerden
hayır katılmadımhaydaravızyon bey siz hiç tv yarışmalarına katıldınız mı?