Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geniş Araya RAhat Girebilmek İçin.Yani Biraz Daha Dik Girmeye Kalksam Yol Zaten Dar SOldan Gelene Yakın DÖnmek Zorunda Kalacaktım. Bizim Taraftakı Işık Süresi Sıkıntı 3 4 Araç Anca GEçiyor Halıyle Soldan GElenler YOlu Kapatıyor.Sürücü Sol Aynaya Baksa yada Kornamı Duysaydı Sorun Olmayacaktı. İndiğimde 3 KEre Korna Çaldım Sana Dedim DUymadım Dedi.Aklı Yandakı Araçtaydı Muhtemelen.Tartıştılar Basıp Gidincede Düzledi Geçti Onun Kapı Bandından Vurmuş Oldum Onunda Faydasına Göcükle Kurtarır Diğer Türlü Kaportaya Vursaydı Tampon Boyasız Kurtaramazdı
0sıfırcı
Üye
Genelde toplu ulaşım araçlarına biniyon
Haftada bir trafiğe çıkıyon onda da vurulmuşsun . Vay arkadaş
Tam olarak olay ne :
Sonuç : kim daha çok zarar gördü ?
Sen zarara uğradınmı ?
Ölen, yaralanan, burnu kanayan oldu mu ?
Ses den hiçbişi duyamadım çok gürültülü
Genelde toplu ulaşım araçlarına biniyon
Haftada bir trafiğe çıkıyon onda da vurulmuşsun . Vay arkadaş
Tam olarak olay ne :
Sonuç : kim daha çok zarar gördü ?
Sen zarara uğradınmı ?
Ölen, yaralanan, burnu kanayan oldu mu ?
Ses den hiçbişi duyamadım çok gürültülü
en son ölen 5 kişi hayatını kaybetmişti. kaynak kk dedemiz tabisi.
normalde yol hattım değil ama trafikten uzaklaşayım diye girdim onada geldi buldu beni. solundakı sürücü ile atışıyor videodan bakınca belli oluyormuş oda.kamera ile benim açım farklı halıyle ben göremedim taktı gitti. yanında eşi vardı sanırım uzatmak istemedim tampon biraz derin çizildi,öncedende çizik vardı geçmiş olsun dedim gönderdim o kadar kalabalıkta uğraşasım gelmedi açıkcası.
onunda kapı bantından vurdum göçtü en azından boyasız kurtarır orayı. bi dahada bu kadar yoğun trafikte kornalara dikkat eder inşallah yada aynasına bakar