[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

Sponsorlu Bağlantılar

enmavi

Üye
şimdilik çalıştı... eyvallah... teşekkurler

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs

redfoxist

redfoxist

Üye
Aynen herşey tamam telefonu açıp kapattım wifi yerinde :) sıkıntı yok emeğine sağlık

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullanın :ehe

fastottoman

Üye
merhaba hocam bu rom u yükledim wifi açılmadı verdiğiniz patch yaptıktan sonra açıldı.şebeke sorunu verdi onuda flashlayıp hallettik.şimdi tekrar wifi açılmıyor.buradaki tüm söylenenleri yapmama rağmen. romu 2 kere sıfırdan kurdum ama drum yinede aynı .yardım edin lütfen ne yapmalıyım.

Niko Rapper

Niko Rapper

Üye
Bir de s3 miniye yapsalar sunları off :D

bLnmz

bLnmz

Üye
Merhaba arkadaşlar.
Romun yüklemesini yaptım. Ancak Ayarlar > Genel > Ses > Ses düzeyine geldiğimde Ayarlar durduruldu hatası alıyorum.
Bunun için bir patch yada herhangi birşey var mıdır?
Teşekkürler yardımlarınız için...

Buhara15

Üye
bende ses sıkıntısı yok ama şunu fark ettim müzik çalardan bluetooth ile müzik göndermiyor yani karşı cihazı bulamıyor bir kaç cihazda denedim sonuç aynı. karşıdan alıyor başka yerlerden göderiyor ama müzikçalar görmüyor... varmı sizdede böyle bir sorun ?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
bende ses sıkıntısı yok ama şunu fark ettim müzik çalardan bluetooth ile müzik göndermiyor yani karşı cihazı bulamıyor bir kaç cihazda denedim sonuç aynı. karşıdan alıyor başka yerlerden göderiyor ama müzikçalar görmüyor... varmı sizdede böyle bir sorun ?
Baktım. Müzik çalarda parça listesinde hangi şarkı seçiliyse sol alttaki seçenek tuşuna bastığında Bluetooth ile seçeneği mevcut.
Merhaba arkadaşlar.
Romun yüklemesini yaptım. Ancak Ayarlar > Genel > Ses > Ses düzeyine geldiğimde Ayarlar durduruldu hatası alıyorum.
Bunun için bir patch yada herhangi birşey var mıdır?
Teşekkürler yardımlarınız için...
Bu sorun v2 de vardı ama v3 te yok. Yanlış birşeyler olmalı temiz bir kurulum yapmanı öneririm.
merhaba hocam bu rom u yükledim wifi açılmadı verdiğiniz patch yaptıktan sonra açıldı.şebeke sorunu verdi onuda flashlayıp hallettik.şimdi tekrar wifi açılmıyor.buradaki tüm söylenenleri yapmama rağmen. romu 2 kere sıfırdan kurdum ama drum yinede aynı .yardım edin lütfen ne yapmalıyım.

Doğru yapamamışsıngaliba. Kurulum talimatını sırasıyla yapın. Wifi sorunu ortadan kalkacak.
Şebeke sorunu derken imeiniz klon imei ise rom atarken imei uçabilir bunla ilgili konuları araştırman lazım.Beyler şuanda başıma gelen bir sorun var romda. Forumda konusuda tartışılıyor. Sorun operatörümüze mesaj göndermek istediğimizde mesajlar hata verip kapanıyor. Çözümü varmı varsa nedir araştırıyorum.Arkadaşlar ben şuanda 4.1.2 ye dönüyorum. Maalesef romda operatöre mesaj gönderememe sorunu var. Henüz bir düzeltmesi yok ama olursa konuya yazarım. 4.1.2 sürümüne dönmek isteyenlerede elimden geldiğinde yardım ederim. Bu rom gayet güzel eğer ben şu an bu sorun olmasa mecbur olmasam dönmezdim. Lira paylaş servisi lazım oldu yapmadım çünkü =) Mutlaka bir fix gelir yada sonraki sürümde bu sorunu çözerler bende konuya ilettim.

bLnmz

bLnmz

Üye
Serdar hocam.
Ben telefonun dahili hafızasını komple temizlemek istiyorum.
Bunu Android dosyalarına zarar vermeden nasıl yapabilirim?
Kies ile aldığım yedekleri telefona geri atamıyorum şu an :(

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Serdar hocam.
Ben telefonun dahili hafızasını komple temizlemek istiyorum.
Bunu Android dosyalarına zarar vermeden nasıl yapabilirim?
Kies ile aldığım yedekleri telefona geri atamıyorum şu an :(
Telefonun hafızasını sıfır olarak temizlemek istiyorum diyosan bi script verebilirim. Ama sd içindeki herşey silinir zarar vermeden kasıtı anlayamadım. Kies custom romlarda genellikle telefonu görmez sadece stock romlarda görür bu yüzden yedekleri zor alırsın.

bLnmz

bLnmz

Üye
Telefonumda 4.1.2 rom yüklü iken zaten yedek almıştım tam bir şekilde.
Şimdi o yedeği geri yüklemek istediğimde, hafızada yer yok diyor. Kullanılabilir alan 2 GB görünüyor. Wipe Data Wipe Cache yaptığımda silmiyor zaten. İçindeki herşey silinse. Sadece ROM'a ait dosyalar kalsa. Ben kiesten yedeklerimi temiz bir şekilde geri yüklesem?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumda 4.1.2 rom yüklü iken zaten yedek almıştım tam bir şekilde.
Şimdi o yedeği geri yüklemek istediğimde, hafızada yer yok diyor. Kullanılabilir alan 2 GB görünüyor. Wipe Data Wipe Cache yaptığımda silmiyor zaten. İçindeki herşey silinse. Sadece ROM'a ait dosyalar kalsa. Ben kiesten yedeklerimi temiz bir şekilde geri yüklesem?
Şimdi şöyle anlatayım sadece rom dosyalarının kalarak diğer verilerin silinmesi wipe data oluyor bu yüzden diğer seçenek full herşeyi silmek. Sendeki boş alan ne kadar yedeklerin toplam boyutu ne kadar? Wipe data yaptıktan sonra yine hafızada yer yok diyosa o işte bi yanlışlık var :)

fastottoman

Üye
tmm hocam şu sıralamaya göre yapınca hallettim şuan sorun yok. wifi patch kurmaya da gerek yok.

DN3_v3_by_E-Team.zip dosyasını yükleyin.
Ardından Patched_N7100_MK4_KERNEL.zip yükleyin.
Patched_N7100_XXUEMJ5_Modem.zip yükleyin.

peki telefonu ilk aldığım hale çevirmek istesem ne yapıcam.

bLnmz

bLnmz

Üye
Hocam bende telefonu ilk aldığım hale getirmek istiyorum. İlk aldığım hale getirsem daha sonra bu işlemleri yapsam?

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bende telefonu ilk aldığım hale getirmek istiyorum. İlk aldığım hale getirsem daha sonra bu işlemleri yapsam?
Tam anlayamadım sıfırlamak sonra romu baştan kurmakmı?
Eğer öyleyse indir hafıza kartına at sonra romu kurar gibi seçip kur. Aromada custom wipe ordanda factory reseti seç. Herşey silinecek. Telefon açılışta note 2 ekranında kalır orada telefonu ses açma+home+power tuşlarıyla açıp tekrar recoverye gir ve romu kur.

Son düzenleme:

Buhara15

Üye
servis numaralarına mesaj göndermiyor örneğin 1991 e mesaj atıyorum önce durduruldu diyor sonra telefon hatsız konuma geçiriyor ne yapacağız

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Evet böyle can sıkıcı bi durum var bugün banada oldu. Forumda sordum ama şimdilik bi çözüm bulan yok. Birisi v2 kurup hiç wipe yapmadan üstüne v3 kurmuş sorun yokmuş.

bLnmz

bLnmz

Üye
Tam anlayamadım sıfırlamak sonra romu baştan kurmakmı?
Eğer öyleyse indir hafıza kartına at sonra romu kurar gibi seçip kur. Aromada custom wipe ordanda factory reseti seç. Herşey silinecek. Telefon açılışta note 2 ekranında kalır orada telefonu ses açma+home+power tuşlarıyla açıp tekrar recoverye gir ve romu kur.
Hocam kusura bakmayın. Üyeliğimle alakalı ufak bir problem vardı. Hallettik çok şükür.
Evet. Komple sıfırlayıp, romu tekrar kurmak. Şimdi dediğiniz şekilde wipeları ve scripti çalıştırdım. Hayırlısıyla olur inşallah.
Rom gerçekten güzel. Kullanmak istiyorum doğrusu.
Teşekkürler emeğiniz, yardımlarınız için. Hakkınızı helal edin. Yine sorularım olabilir...Ne yaptımsa olmuyor. Bir içeriği kopyaladıktan sonra, mesaj yazma kısmında metin gir kısmına basılı tutunca gelen sekmede Pano'ya tıklıyorum ve karşıma Sayfada bul geliyor. Pano bir türlü açılmıyor. Neden olabilir??

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas

Buhara15

Üye
Ne oldu bu roman son durumu bir gelişme varmı ??Bu mesaj olayının kesin çözümü; önce wipe cache ve wipe dalvik cache yaparak V2 dönünüz. V2 deyken herhangi bir oparetöre mesaj atınız. bu sırada size bu mesaj ücretlidir vs. gibisinden bir uyarı verecek. Bu uyarıya daima hatırla deyin. Sonra hiç birşey yapmadan V3 kurun. Bu kadar. Bu sayede panodan kopya olayı ve ayarlarından seste atma sorunuda ortadan kalkmış oluyor ....

Son düzenleme:
bLnmz

bLnmz

Üye
Bu mesaj olayının kesin çözümü; önce wipe cache ve wipe dalvik cache yaparak V2 dönünüz. V2 deyken herhangi bir oparetöre mesaj atınız. bu sırada size bu mesaj ücretlidir vs. gibisinden bir uyarı verecek. Bu uyarıya daima hatırla deyin. Sonra hiç birşey yapmadan V3 kurun. Bu kadar. Bu sayede panodan kopya olayı ve ayarlarından seste atma sorununa ortadan kalkmış oluyor ....
Söylediklerinizi zaten uyguladım ve üstüne birde Serdar Bey'in vermiş olduğu sıfırlama scriptini kullandım ancak hala sonuç alamıyorum :(