Baktım. Müzik çalarda parça listesinde hangi şarkı seçiliyse sol alttaki seçenek tuşuna bastığında Bluetooth ile seçeneği mevcut.bende ses sıkıntısı yok ama şunu fark ettim müzik çalardan bluetooth ile müzik göndermiyor yani karşı cihazı bulamıyor bir kaç cihazda denedim sonuç aynı. karşıdan alıyor başka yerlerden göderiyor ama müzikçalar görmüyor... varmı sizdede böyle bir sorun ?
Bu sorun v2 de vardı ama v3 te yok. Yanlış birşeyler olmalı temiz bir kurulum yapmanı öneririm.Merhaba arkadaşlar.
Romun yüklemesini yaptım. Ancak Ayarlar > Genel > Ses > Ses düzeyine geldiğimde Ayarlar durduruldu hatası alıyorum.
Bunun için bir patch yada herhangi birşey var mıdır?
Teşekkürler yardımlarınız için...
merhaba hocam bu rom u yükledim wifi açılmadı verdiğiniz patch yaptıktan sonra açıldı.şebeke sorunu verdi onuda flashlayıp hallettik.şimdi tekrar wifi açılmıyor.buradaki tüm söylenenleri yapmama rağmen. romu 2 kere sıfırdan kurdum ama drum yinede aynı .yardım edin lütfen ne yapmalıyım.
Telefonun hafızasını sıfır olarak temizlemek istiyorum diyosan bi script verebilirim. Ama sd içindeki herşey silinir zarar vermeden kasıtı anlayamadım. Kies custom romlarda genellikle telefonu görmez sadece stock romlarda görür bu yüzden yedekleri zor alırsın.Serdar hocam.
Ben telefonun dahili hafızasını komple temizlemek istiyorum.
Bunu Android dosyalarına zarar vermeden nasıl yapabilirim?
Kies ile aldığım yedekleri telefona geri atamıyorum şu an![]()
Şimdi şöyle anlatayım sadece rom dosyalarının kalarak diğer verilerin silinmesi wipe data oluyor bu yüzden diğer seçenek full herşeyi silmek. Sendeki boş alan ne kadar yedeklerin toplam boyutu ne kadar? Wipe data yaptıktan sonra yine hafızada yer yok diyosa o işte bi yanlışlık varTelefonumda 4.1.2 rom yüklü iken zaten yedek almıştım tam bir şekilde.
Şimdi o yedeği geri yüklemek istediğimde, hafızada yer yok diyor. Kullanılabilir alan 2 GB görünüyor. Wipe Data Wipe Cache yaptığımda silmiyor zaten. İçindeki herşey silinse. Sadece ROM'a ait dosyalar kalsa. Ben kiesten yedeklerimi temiz bir şekilde geri yüklesem?

Tam anlayamadım sıfırlamak sonra romu baştan kurmakmı?Hocam bende telefonu ilk aldığım hale getirmek istiyorum. İlk aldığım hale getirsem daha sonra bu işlemleri yapsam?
Hocam kusura bakmayın. Üyeliğimle alakalı ufak bir problem vardı. Hallettik çok şükür.Tam anlayamadım sıfırlamak sonra romu baştan kurmakmı?
Eğer öyleyseLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindir hafıza kartına at sonra romu kurar gibi seçip kur. Aromada custom wipe ordanda factory reseti seç. Herşey silinecek. Telefon açılışta note 2 ekranında kalır orada telefonu ses açma+home+power tuşlarıyla açıp tekrar recoverye gir ve romu kur.
Söylediklerinizi zaten uyguladım ve üstüne birde Serdar Bey'in vermiş olduğu sıfırlama scriptini kullandım ancak hala sonuç alamıyorumBu mesaj olayının kesin çözümü; önce wipe cache ve wipe dalvik cache yaparak V2 dönünüz. V2 deyken herhangi bir oparetöre mesaj atınız. bu sırada size bu mesaj ücretlidir vs. gibisinden bir uyarı verecek. Bu uyarıya daima hatırla deyin. Sonra hiç birşey yapmadan V3 kurun. Bu kadar. Bu sayede panodan kopya olayı ve ayarlarından seste atma sorununa ortadan kalkmış oluyor ....

