[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

Sponsorlu Bağlantılar

Buhara15

Üye

bLnmz

bLnmz

Üye
Wipe Cache ve Wipe Dalvink yaptım tekrar deniyorum. Ama malesef yine olumsuz. Birde Serdar Bey'den cevap alalım belki bir patch birşey vardır.
İlginiz için teşekkürler hocam.

mertcan01

mertcan01

Üye
telefonum yurt dısı cihaz ve imei klonlanmıs durumda.. bu rom u kullanmak istiyorum. ancak beceremedim. sebebi tlf un yedegini alamıyorum. alsam bile download moda getirdigimde ekran kayarak ilerliyor. bicok kişide de bu olmus rom degiştirmem gerektigi yazıyor. ama odinle rom u degiştirirsem imei gidecek. bunun caresi nedir yada bana yardımcı olacak kimse var mı ?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Beyler bir kaç gündür müsait değildim yardımcı olamadım bu durumlarda konuda xda linkinden ingilizce olarak direk rom yapımcılarıyla iletişime geçebilir sorular sorabilirsiniz.

bLnmz

bLnmz

Üye
Serdar hocam.
Belirtmiş olduğum husus ile alakalı bir fikriniz var ise ve paylaşırsanız çok memnun olurum.
XDA'da PM gönderdim ancak ne kadar anlaşılabilir ne kadar değil bilemiyorum.
Yardımcı olabilirseniz çok iyi olur :/
Şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: GrknYavas

toonami

Üye
teşekkürlerindirme hataları yaşiyom eksik dosyalarda kalıyom bu konuda yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
telefonum yurt dısı cihaz ve imei klonlanmıs durumda.. bu rom u kullanmak istiyorum. ancak beceremedim. sebebi tlf un yedegini alamıyorum. alsam bile download moda getirdigimde ekran kayarak ilerliyor. bicok kişide de bu olmus rom degiştirmem gerektigi yazıyor. ama odinle rom u degiştirirsem imei gidecek. bunun caresi nedir yada bana yardımcı olacak kimse var mı ?

Klon imeili telefonlarda nasıl hallediyorlar bilmiyorum ama bildiğim efs yedeği aldıkları. Daha çok ayrıntılı bilgi için orjinal konudan yardım istemeniz daha iyi olur.
Serdar hocam.
Belirtmiş olduğum husus ile alakalı bir fikriniz var ise ve paylaşırsanız çok memnun olurum.
XDA'da PM gönderdim ancak ne kadar anlaşılabilir ne kadar değil bilemiyorum.
Yardımcı olabilirseniz çok iyi olur :/
Şimdiden teşekkürler.

Şimdi sorun ne tam olarak anlamadım kusura bakma :)
Operatöre mesaj atma konusuysa en son bu bilinen ve düzeltmesi olmayan bir sorundu. Bunu v2 yükleyerek üstüne v3 kurarak halledenler vardı.
Telefon yedeğini tekrar aktaramama konusunu ise gerçekten anlamadım. 16 gb herhalde telefonun onunda sistemin kullandıktan sonra geriye kalanı 10 gb. Şimdi wipeleri yaptıktan sonra verdiğim scriptide yaptıktan sonra romu kuruyoruz ve yine kullanılabilir alan 10 gb civarı olacak ondan sonra hiç bir yükleme yapmadan yedeğinizi aktarın. Eğer yedekleriniz 10 gb civarından fazla ise aktarmaz doğrudur. O zaman sadece rehber resimler vs vs aktarın. Uygulamaları falan baştan kurun.

Bugünlerde çok online olup cevap veremiyorum kusura bakmayın.

haytuch

Üye
Arkadaşlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum.Telefonumda önceden sızıntı 4.3 yüklüydü sonradan orjinal Hindistan romunu yükledim.Nasıl oldu bilmiyorum fakat rom değişti hiç bir programım silinmedi.Fakat telefonda şuan dil paketi yok sadece ingilizce var hintçe bile yok .Telefon hafızası 11 gb dolu görünüyor ki o kadar program yok.Nasıl bir format yoluna gidipte telefonu sıfırlamalıyım yardım ederseneiz çok sevinirim.Saygılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürlerindirme hataları yaşiyom eksik dosyalarda kalıyom bu konuda yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

Anlayamadım nasıl indirme hataları eksik dosyalar?
Arkadaşlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum.Telefonumda önceden sızıntı 4.3 yüklüydü sonradan orjinal Hindistan romunu yükledim.Nasıl oldu bilmiyorum fakat rom değişti hiç bir programım silinmedi.Fakat telefonda şuan dil paketi yok sadece ingilizce var hintçe bile yok .Telefon hafızası 11 gb dolu görünüyor ki o kadar program yok.Nasıl bir format yoluna gidipte telefonu sıfırlamalıyım yardım ederseneiz çok sevinirim.Saygılar

Anladığım kadarıyla wipe yapmadan direk üstüne kurdun? Bu yüzden hafıza dolu. Türkiye için 4.3 hala gelmediği için hatta hiç bir avrupa ülkesine hala gelmediği için dilimiz yok. xda forumlarında tüm dilleri destekleyen mk4 tabanlı resmi rom paylaşımı var bi araştır. Romu indirdikten sonra konuda belirttiğim işlemleri yap telefonu sıfırla daha sonra romu kur.

haytuch

Üye
Wipe nasıl yapacam kardeşim bilmiyorum

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Anlatım konuda mevcut

toonami

Üye
baba gözünü sevem note2 rootlüydu sistem dosyalarını fazlasıylan sildim acil rom lazım sizinkide çok hoş mediafile den indirme yapıyom tam doldu derken paket tamamlanamadı hatası alıyom ve winrar dosyası hatalı acılıyor bir şekilde bu dosyayı bana yollarsan sevinirim teşekkürler

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
3.1 çıkmış onu indir

toonami

Üye
iste de isen gelip alım ocanıza düştüm desek yeridir orjin yüklemeyim diyom bir kez olsun tam olsun

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Evde değilim zaten kusura bakma konudaki xda linkinden 3.1 sürümünü indir sonra konudaki anlatımla kur

toonami

Üye
bilgisayarımda win x yüklüydü şimdi win 7 kurdum yeniden denicem acil cevap yazzsan baba

bLnmz

bLnmz

Üye
v3.1'i indiriyorum Serdar hocam. Yardımın için teşekkürler ve sorun tam olarak şöyle,
Mesaj metni gir kısmında basılı tutunca karşıma çıkan 2 seçenekten ( Yapıştır ve Pano ) Pano'yu seçtiğimde karşıma panoya kopyaladıklarım çıkmıyor. Sayfada bul diye birşey çıkıyor.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
v3.1'i indiriyorum Serdar hocam. Yardımın için teşekkürler ve sorun tam olarak şöyle,
Mesaj metni gir kısmında basılı tutunca karşıma çıkan 2 seçenekten ( Yapıştır ve Pano ) Pano'yu seçtiğimde karşıma panoya kopyaladıklarım çıkmıyor. Sayfada bul diye birşey çıkıyor.

Valla bilmiyorum belkide 4.3 böyledir veya romdaki ufak bi hata olabilir 3.1 kur bakalım sonuç ne olacak :)

bLnmz

bLnmz

Üye
3.1 kurdum aynı. Şimdi Tigra ROM atıcam telefona. Sizin verdiğiniz sıfırlama scriptini kullanacağım önce. Bakalım sonuç ne olacak. rajina ile irtibata geçtim. Bug olduğunu yeni versiyonda Sayfa arkadaşını ekliyeceklerini ve bunu gidermeye çalıştıklarını belirtti. Bakalım ne olacak v4'te :)

cilginn

Üye
Şimdi baktım da bende de aynısı oluyor.
V3.1 kurulu.