Buhara15
Üye
Söylediklerinizi zaten uyguladım ve üstüne birde Serdar Bey'in vermiş olduğu sıfırlama scriptini kullandım ancak hala sonuç alamıyorum![]()
Valla gardaş ben aynen bunları yaptım şuan romu sorunsuz kullanıyorum. ..
Söylediklerinizi zaten uyguladım ve üstüne birde Serdar Bey'in vermiş olduğu sıfırlama scriptini kullandım ancak hala sonuç alamıyorum![]()
telefonum yurt dısı cihaz ve imei klonlanmıs durumda.. bu rom u kullanmak istiyorum. ancak beceremedim. sebebi tlf un yedegini alamıyorum. alsam bile download moda getirdigimde ekran kayarak ilerliyor. bicok kişide de bu olmus rom degiştirmem gerektigi yazıyor. ama odinle rom u degiştirirsem imei gidecek. bunun caresi nedir yada bana yardımcı olacak kimse var mı ?
Serdar hocam.
Belirtmiş olduğum husus ile alakalı bir fikriniz var ise ve paylaşırsanız çok memnun olurum.
XDA'da PM gönderdim ancak ne kadar anlaşılabilir ne kadar değil bilemiyorum.
Yardımcı olabilirseniz çok iyi olur :/
Şimdiden teşekkürler.

teşekkürlerindirme hataları yaşiyom eksik dosyalarda kalıyom bu konuda yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
Arkadaşlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum.Telefonumda önceden sızıntı 4.3 yüklüydü sonradan orjinal Hindistan romunu yükledim.Nasıl oldu bilmiyorum fakat rom değişti hiç bir programım silinmedi.Fakat telefonda şuan dil paketi yok sadece ingilizce var hintçe bile yok .Telefon hafızası 11 gb dolu görünüyor ki o kadar program yok.Nasıl bir format yoluna gidipte telefonu sıfırlamalıyım yardım ederseneiz çok sevinirim.Saygılar
v3.1'i indiriyorum Serdar hocam. Yardımın için teşekkürler ve sorun tam olarak şöyle,
Mesaj metni gir kısmında basılı tutunca karşıma çıkan 2 seçenekten ( Yapıştır ve Pano ) Pano'yu seçtiğimde karşıma panoya kopyaladıklarım çıkmıyor. Sayfada bul diye birşey çıkıyor.

Şimdi baktım da bende de aynısı oluyor.v3.1'i indiriyorum Serdar hocam. Yardımın için teşekkürler ve sorun tam olarak şöyle,
Mesaj metni gir kısmında basılı tutunca karşıma çıkan 2 seçenekten ( Yapıştır ve Pano ) Pano'yu seçtiğimde karşıma panoya kopyaladıklarım çıkmıyor. Sayfada bul diye birşey çıkıyor.