Haber Motorola Moto G, Kanada’da 200$ Fiyat Etiketi Ile Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
Benim de bütçem 950 TL ve senin gibi hepsini vermek istemiyorum :) En mantıklısı Moto G almak kardeşim. Rom ve aksesuar desteği de bol olacak bence.

Cihaz bir gelsin bakalım. Esasen niyetim de. 2GB RAM, 4.7 iyi bir ekran, Adreno 320 GPU, 1.5 GHZ 4 çekirdekli Snaptron işlemcili bir cihaz alıp uzun süre kullanmak. Tabi developer desteğide olan bir cihaz almak.

Invoke

Invoke

Üye
Cihaz bir gelsin bakalım. Esasen niyetim de. 2GB RAM, 4.7 iyi bir ekran, Adreno 320 GPU, 1.5 GHZ 4 çekirdekli Snaptron işlemcili bir cihaz alıp uzun süre kullanmak. Tabi developer desteğide olan bir cihaz almak.

Nexus 4 yani? :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Kısaca "Nexus 4 almak istiyorum" deseydin de olurdu :D Sahi ya, Nexus 4'ün fiyatı şu an ne kadar? Ve daha düşer mi 800-850 lere?

Sarangni

Sarangni

Üye

Esasen çok yakın yalnız pilin cikmamasi beni düşündüren. Çok ROM kurarim. Diğer cihazlarda kilitlenme olunca pili cikarip sorunu çok hizli coze biliyordun. Bir de şarj konusunda beğenmiyorlardı. O 4.4 ile asilmistir diye düşünüyorum.

Nexus 5 gelsin bakalim, LG G ve G Pro fena değil.:D

Invoke

Invoke

Üye
Esasen çok yakın yalnız pilin cikmamasi beni düşündüren. Çok ROM kurarim. Diğer cihazlarda kilitlenme olunca pili cikarip sorunu çok hizli coze biliyordun. Bir de şarj konusunda beğenmiyorlardı. O 4.4 ile asilmistir diye düşünüyorum.

Nexus 5 gelsin bakalim, LG G ve G Pro fena değil.:D

G ve G Pro acayip cihazlar O.o :D
Pil sorun değil takma kafana.

Sarangni

Sarangni

Üye
G ve G Pro acayip cihazlar O.o :D
Pil sorun değil takma kafana.

LG bu ara gozdem. Çok iyi cihazlar yapti son dönemde. (Nexus 4, LG G, LG G Pro, LG G2 ve Nexus 5 ) Samsung para vermek istemiyoru. S4 Mini bu kirpilmis hali ile bile çok pahali.

Yil basina kadar cihazlar gelir bazi cihazlar ucuzlar. O zaman karar vermek kolay olacak.:D

Invoke

Invoke

Üye
LG bu ara gozdem. Çok iyi cihazlar yapti son dönemde. (Nexus 4, LG G, LG G Pro, LG G2 ve Nexus 5 ) Samsung para vermek istemiyoru. S4 Mini bu kirpilmis hali ile bile çok pahali.

Yil basina kadar cihazlar gelir bazi cihazlar ucuzlar. O zaman karar vermek kolay olacak.:D

Yeni cihazlar gelince, o zamanda karar vermek zor olacak :D

• Beğen
Tepkiler: Sarangni
Sarangni

Sarangni

Üye
Bugün lasman videosunu özledim gelecek ülkeler arasında Türkiye var.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

andezitt

andezitt

Üye
Fiyat uygun olursa türkiyede s3 mini mi satıp almak istiyorum aslında bakalım :) işin aslı htc istiyorum ama bütçe yok o kadar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
burda kdv ile azami 700 tl den çıkar. Çok iyi hedefim bu, niye 1000-2000 vereyim ki bi telefona

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111 ve andezitt
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
burda kdv ile azami 700 tl den çıkar. Çok iyi hedefim bu, niye 1000-2000 vereyim ki bi telefona

Seninle aynı düşüncedeyim. Ben de dört gözle bu cihazı bekliyorum. İnşallah biz aldıktan sonra Moto G Plus çıkmaz. :D

• Beğen
Tepkiler: andezitt ve BRKTNL