Haber Motorola Moto G, Kanada’da 200$ Fiyat Etiketi Ile Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Motorola Moto G, Kanada’da 200$ Fiyat Etiketi Ile Satışa Sunuldu
Motorola, yeni akıllısını farklı ülkelerde satışa sunmaya devam ediyor

Motorola, 2013 içerisinde çok fazla bir modelle karşımıza gelmemişti. Öne çıkan akıllı telefon olarak Moto X adında ki yeni modelini sunan firma, diğer taraftan son dönemde Verizon üzerinden de Droid Mini, Droid Ultra ve Droid Maxx olmak üzere üç yeni modelini sunmuştu. 13 Kasım tarihinde yeni bir model daha duyuran Motorola, düşük fiyat etiketi ile yeni modeli Moto G’yi resmi olarak duyurmuştu.

Motorola Moto G, bazı ülkelerde satışa sunulurken, henüz ABD’de sunulmadı. Motorola kendi ana vatanında yeni modeli 2014′de sunmaya hazırlanıyor.

Diğer taraftan firma Kanada’da yeni modelini satışa çıkardı. Kanada’da faaliyet gösteren cep telefonu operatörleri Telus ve Koodo Mobile, Moto G’yi sunan ilk satıcılar oldular. Kanada’da Moto G’ye sahip olmak isteyen akıllı telefon kullanıcıları 200$ fiyat etiketi ile kontrat olmadan Moto G’yi satın alabilecekler.

Motorola Moto G, 4.5″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 1GB sistem belleği, 8GB/16GB dahili veri kapasitesi, 5MP arka kamera, 1.3MP ön kamera, 1.2Ghz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 yonga seti, Adreno 305 grafik işlemci gibi teknik özelliklere sahip.

Android 4.3 Jelly Bean ile gelen Motorola Moto G, 2014′ün başında Ocak ayında Android 4.4 KitKat güncellemesi de alacak.

Motorola Moto G, Kanada’da 200$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Buraya 750 dolara gelir :oke:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Ben ne yazmışım böyle :hmmm

fk555897

fk555897

Üye
Özellikleri güzel ama Türkiye fiyatının ne olacağı belli değil.

KayraBey

KayraBey

Üye
Güzel cihaz

LimePie

LimePie

Üye
5 mp olması biraz kötü en az 8 mp olması lazım ama cihaz genede iyi

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Tam bir Nexus deneyimi. 5mp kamera bence de yetersiz. İdare eder ama.

Invoke

Invoke

Üye
Fiyata göre uygun.

• Beğen
Tepkiler: Dede
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ama biz de +Vergiler geleceği için... Yine de diğerlerine göre ucuz olur =P Ben beğendim valla bu cihazı. :D

Çıktığından beri Youtube'dan videolarını takip ediyorum. Cihaz akıyor hocu :D Oynatamadığı oyun yok. Gerçi hafızası bana yetecek mi bilmiyorum.

Sarangni

Sarangni

Üye
Beklediğim cihazlar arasında Türkiye'ya muhtemelen yil basında gelir.

Bir cihaz alacağım ama kafam cidden karisik. :D

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
En fazla kaç lira olur ki? :hmmm

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bütçe 1000-1100. Biraz daha cikabilirim ama 1000 fazla vermekte istemiyorum. :D

Motorola kullandigim için (Atrix) Moto G sicak ba.kiyorum

Benim de bütçem 950 TL ve senin gibi hepsini vermek istemiyorum :) En mantıklısı Moto G almak kardeşim. Rom ve aksesuar desteği de bol olacak bence.