N73 - N73Me Fiyatı

Sponsorlu Bağlantılar

ePeP

Üye
    Konu Sahibi
N73 - N73Me Fiyatı
Merhabalar ;

Bana N73 ve N73Me nin Fiyatı Lazım ama İnternet Satış Fiyatı Değil Telefonculardaki Fiyatı.

Birde 1GB Kingston - Sandisk <> 2 GB Kingston - Sandisk SD Kart Fiyatı Nedir?

Çok Tenks :bigstar:

technonur

technonur

Üye
ben n73ü araştırmıştım hepsiburdadaki fiyatdan ortalama 30ytl fazlaydı bu arada 2gb mini sd toshiba aldım 36ytl teknosadan pahalı olabilir belki araştırmamıştım ama performansı gayet iyi
normal sd kart sorduysan bilmiyorum n73 şuan için en iyi fiyat vatan bilgisayarda bi değişiklik olmadıysa ben 5taksit kampanyasıyla 530ytlye almıştımhafıza hariç

ePeP

Üye
    Konu Sahibi
Valla SD kart normal mi anormal mi pek anlamıyorum, işte N73 o kartı en verimli şekilde çalıştırmalı.Ben kayseri deyim burda teknosa yok galiba işte duruma göre en uygun fiyatları öğrenmeye çalışıyorum.Ona göre bir bütçe hazırlamam gerekiyor ocak ta.

technonur

technonur

Üye
valla kayseride fiyat nedir tam olarak bilmem ama vatandan online alışveriş yaparsan karlı çıkarsın gibime geliyo 2. en ucuz yerde hepsiburda dışarıdan alırsan bi 650-670 lirayı gözden çıkarmalısın tahminime göre

ePeP

Üye
    Konu Sahibi
Anladım teşekkürler, başka fiyat bilgisi olan var midur?

H1P3R | ArTHuR

H1P3R | ArTHuR

Üye
Ben N73 aldım 1 hafta once 580 YTL 1 gb SD kart ılse 30 YTL Kıngston ayrıca ^N73Me ne oluor???

technonur

technonur

Üye
Ben N73 aldım 1 hafta once 580 YTL 1 gb SD kart ılse 30 YTL Kıngston ayrıca ^N73Me ne oluor???
n73 me music edition oluyor yani müzik için daha fazla optimize edilmiş ama ben bi tuş farkından başka bişe görmedim bide kasa rengi farklı :D

AkreP_KraL_19_1

AkreP_KraL_19_1

Üye
kardeşim ben n73me aldım 2gb hafıza 600 ytl

ePeP

Üye
    Konu Sahibi
benim n73 üm bile yok halime acıyan yok mu? :agla :agla :agla

EsenguL

Üye
Merhaba arkadaslar bende telefonumu satacagim ama suan ne kadara gider hic bir bilgim yok N73 kullaniyorum bundan 1bucuk 2 ay once mersinde sordum 400 450' ye alırız dediler 2.elleri kaca gidiyor suan icin haberiniz varmi acaba yardimci olursaniz sevinirim..

vavuli

vavuli

Üye
n73 me music edition oluyor yani müzik için daha fazla optimize edilmiş ama ben bi tuş farkından başka bişe görmedim bide kasa rengi farklı :D

bide kulaklık daha deyişik ve çok daha iyi MEninki Düz ünden çıkan berbat ve 3.5 mm ye dönüştürmüyor

o kulaklıkta 30 YTL

EsenguL

Üye
technonur

technonur

Üye
Merhaba arkadaslar bende telefonumu satacagim ama suan ne kadara gider hic bir bilgim yok N73 kullaniyorum bundan 1bucuk 2 ay once mersinde sordum 400 450' ye alırız dediler 2.elleri kaca gidiyor suan icin haberiniz varmi acaba yardimci olursaniz sevinirim..
400-473 ytl arasında değişiyor satacağın kişiye bağlı biraz safsa 600e bile verebilirsin :D

EsenguL

Üye
400-473 ytl arasında değişiyor satacağın kişiye bağlı biraz safsa 600e bile verebilirsin :D

Pardon ama dalgami geciyorsun arkadasim gercek anlamda mi 400 475 arasinda satabilirim?
Cevap yazarsan sevinirim..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Şuanda max N73 400 YTL'ye satılabilir. Zaten sıfırı olmuş 519 YTL. 400'e de baya bekler satılmak için ;)

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
N73 me cep telefoncularda fazla yok büyük firmalar hariç en sonbaktığımda 680 ytl idi.N73 580 ytl falan 1 gb Sd kingston 25 2gb Sd 45 ytl ydi en son

EsenguL

Üye
Hafıza kartım benim 1937 MB yazıyor pek anlamam da telefonlardan... :)

van_hoijdonk ve ustaaacan Tesekkur ederim ilgilendiginiz icin.

Destina_9591

Üye
Kardeş sana bir tlf vereyim 03122320304 erenpazar cep tlf ben çok araştırdım en ucuz burada eğer daha almadıysan bir ara görüş bilgine...

ByOrkO

ByOrkO

Üye
yapmayn daha geçen hafta telefoncuya götürdüm 200 ytl ye alrım dedi manyak

ottomon

Üye
ben teknosadan aldın 455 ytl demekki şimdi olsa alamam n73 me

Üst Alt