Öneri S3 Siyah Lekeler

Sponsorlu Bağlantılar

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
S3 Siyah Lekeler
Arkadaslar telefon ile karanlik bi ortamda kamera actigimda ekranda siyah siyah lekeler olusuyor bunun nedeni nedir ? sadece karanlik ortamda oluyor normal kullanimda hicbir sorunu yok. Merak ettigim bunun genel bi sorunmu yoksa benim telefonuma ait bi sorun mu oldugu. Telefonu alali daha 1 ay oldu sizce degisim talep etsem kabul edilirmi ? teknosadan aldim cihazi.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
kamera dan değil o tamamen siyah bir fotoğraf koyup ve karanlık ortamda o fotoğrafa bakınca ekranın bazı kısımlarındaki siyahlar daha derin oluyor bu bende de var arkadaşımda da var hatta galaxy s2 de de vardı. Eğer dediğiniz öyle birşey ise bence sıkıntı yok çünkü karşılaştığım bir durum.

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
kamera dan değil o tamamen siyah bir fotoğraf koyup ve karanlık ortamda o fotoğrafa bakınca ekranın bazı kısımlarındaki siyahlar daha derin oluyor bu bende de var arkadaşımda da var hatta galaxy s2 de de vardı. Eğer dediğiniz öyle birşey ise bence sıkıntı yok çünkü karşılaştığım bir durum.
Garanti servisi bu sorunla ilgilenirmi ? Rahatsiz ediyor.

enterneoll

enterneoll

Üye
garanti ilgileniyor benim arkadaşımdada vardı verdi 1 haftaya tertemiz verdiler

enterneoll

enterneoll

Üye
sen alalı bir ay olmuş şimdi dikkat ettim ama benim arkadaş en az 5 ay kullanmıştı o sırada :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Ekran yapıştırıcı izleri onlar sorun yok bende de var.

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam
enterneoll

enterneoll

Üye
şansını dene ama benim hatırladığım o ilk 15 gün içerisindeydi bir an önce götür

gececikaramavi

gececikaramavi

Üye
o lanet olası siyah lekeler ( çizgiler) yüzünden s3 ü iade ettim şimdi s4 kullanıyorum karanlıkta belli olur ve sadece sen farkedersin dikkatli ve karanlıkta bakınca önemli birşey değil. korkulacak bişey yok yani.

TheMadness

TheMadness

Üye
o lanet olası siyah lekeler ( çizgiler) yüzünden s3 ü iade ettim şimdi s4 kullanıyorum karanlıkta belli olur ve sadece sen farkedersin dikkatli ve karanlıkta bakınca önemli birşey değil. korkulacak bişey yok yani.
S4te de vardır amoled çünkü.

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
İade ettiğiniz anda cihaz kaç günlüktü ?

gececikaramavi

gececikaramavi

Üye
Geç oldu ama s4 te yok S3 ü iade ettiğimde 13 günlük tü

The Shadow

The Shadow

Üye
O kadar buyutulecek bir sorun degil bence de :) ben cihazi alali daha 1 hafta olmadi ama bende de var :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt