Evet dün sana söylerken bugünde benim başıma geldi neyseki hal ettiksende benim duruma düşmüşsün üstad![]()

Galaxy S4 i9500 - -- Son Çıkan Gt-9500 Türkiye Için Odin Romlar -- [11-11-2013]Arkadaşlar forumumuzda s4 icin odin yazilimlari indirme linki olan konuyu bulamadim linkini atabilir misiniz?
Kalibrasyon işleminde bi yanlış mı yapıyorum acaba neden benim cihaz farketmedi acaba halen çok hızlı düşüyor şarjı1) Telefonu açıkken tamamını doldur.
2) Sonra kapat, kapalıyken tamamen doldur.
3) Sonra aç pin kodunu gir ve yine tamamını doldur.
4) Son olarak kapat ve kapalı şekilde yine yeşil yanana (bildirim ışığı) kadar yani tamamını doldur. Sonra teli aç. Bu kadar.
Kalibrasyon işleminin yapılmasının sebebi şarj süresini uzatmak değil, bataryadaki sapmaları ortadan kaldırmak içindir.Kalibrasyon işleminde bi yanlış mı yapıyorum acaba neden benim cihaz farketmedi acaba halen çok hızlı düşüyor şarjı
Peki bu sapmalar in düzelmesi sonucu hiç mi etkilemiyor süresini ya da ne yapmak lazım varmı bi formül acabaKalibrasyon işleminin yapılmasının sebebi şarj süresini uzatmak değil, bataryadaki sapmaları ortadan kaldırmak içindir.
Bildirim ekranında gösterilen seviye ile bataryanın kendi seviyesinde % 20 lere varan sapmalar oluyor bu işlem onu gidermek için. Batarya ömrünü uzatan bir işlem var mı bilmiyorum.Peki bu sapmalar in düzelmesi sonucu hiç mi etkilemiyor süresini ya da ne yapmak lazım varmı bi formül acaba
5800'dan sonra tatmin etmiyor be hocam sesiŞifre ile arttırılıyor diye biliyorumda ne gerek var be kardeşim sen sonuçta küçük hoparlörü bir telefon kullanıyorsun bundan 2+1 ses bekleyemezsinHem telefon içinde zararlı olur diye düşünüyorum
![]()

Root yapmadan hoparlör sesini arttırmanın yolu varmı ?
5800'dan sonra tatmin etmiyor be hocam sesi![]()
Root yapmadan hoparlör sesini arttırmanın yolu varmı ?
Doğrudur ancak pekte birşey beklememek gerek5800'dan sonra tatmin etmiyor be hocam sesi![]()

root atmak imei götürmez diye biliyorum amaRoottan sonra imei gitti benim Yardım - Galaxy S4 Imei Gitti
cihazın garantisi ney? ve ayrıca imei null yani bilnmiyor diyemi yoksa 00499******** gibi mi görünüyor? ayrıca kullandıgın sürüm ney?root atmak imei götürmez diye biliyorum amacihazın garantisi ney? ve ayrıca imei null yani bilnmiyor diyemi yoksa 00499******** gibi mi görünüyor? ayrıca kullandıgın sürüm ney?
Dostum hangi sürüm mevcuttu.sürüme ait olan modemi flash larsan büyük ihtimalle imei gelirevet bilinmiyor (null) cihazın garantisi var
Roottan sonra imei gitti benim Yardım - Galaxy S4 Imei Gitti

Dostum hangi sürüm mevcuttu.sürüme ait olan modemi flash larsan büyük ihtimalle imei gelir