------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

eskbxl

eskbxl

Üye
sonunda sorununu halletmissin kardes csc yide turkiye yaptinmi?

best tiger

Üye
Selam arkadaşlar bi sitede yazdığına göre kesin olmamakla birlikte android 4.4 güncellemesi ocakta gelebilir.. inşallah doğrudur :)

• Beğen
Tepkiler: eskbxl

Andevoid

Üye
Arkadaşlar forumumuzda s4 icin odin yazilimlari indirme linki olan konuyu bulamadim linkini atabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
aresbilir

aresbilir

Üye
1) Telefonu açıkken tamamını doldur.
2) Sonra kapat, kapalıyken tamamen doldur.
3) Sonra aç pin kodunu gir ve yine tamamını doldur.
4) Son olarak kapat ve kapalı şekilde yine yeşil yanana (bildirim ışığı) kadar yani tamamını doldur. Sonra teli aç. Bu kadar.
Kalibrasyon işleminde bi yanlış mı yapıyorum acaba neden benim cihaz farketmedi acaba halen çok hızlı düşüyor şarjı

baby_face_

baby_face_

Üye
Kalibrasyon işleminde bi yanlış mı yapıyorum acaba neden benim cihaz farketmedi acaba halen çok hızlı düşüyor şarjı
Kalibrasyon işleminin yapılmasının sebebi şarj süresini uzatmak değil, bataryadaki sapmaları ortadan kaldırmak içindir.

aresbilir

aresbilir

Üye
Kalibrasyon işleminin yapılmasının sebebi şarj süresini uzatmak değil, bataryadaki sapmaları ortadan kaldırmak içindir.
Peki bu sapmalar in düzelmesi sonucu hiç mi etkilemiyor süresini ya da ne yapmak lazım varmı bi formül acaba

baby_face_

baby_face_

Üye
Peki bu sapmalar in düzelmesi sonucu hiç mi etkilemiyor süresini ya da ne yapmak lazım varmı bi formül acaba
Bildirim ekranında gösterilen seviye ile bataryanın kendi seviyesinde % 20 lere varan sapmalar oluyor bu işlem onu gidermek için. Batarya ömrünü uzatan bir işlem var mı bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: aresbilir
erko merko

erko merko

Üye
Root yapmadan hoparlör sesini arttırmanın yolu varmı ?

uguro

uguro

Üye
Şifre ile arttırılıyor diye biliyorumda ne gerek var be kardeşim sen sonuçta küçük hoparlörü bir telefon kullanıyorsun bundan 2+1 ses bekleyemezsin :D Hem telefon içinde zararlı olur diye düşünüyorum ;)

erko merko

erko merko

Üye
Şifre ile arttırılıyor diye biliyorumda ne gerek var be kardeşim sen sonuçta küçük hoparlörü bir telefon kullanıyorsun bundan 2+1 ses bekleyemezsin :D Hem telefon içinde zararlı olur diye düşünüyorum ;)
5800'dan sonra tatmin etmiyor be hocam sesi :(

uguro

uguro

Üye
  • Beğen
Tepkiler: aresbilir ve .caner.
aresbilir

aresbilir

Üye
Benim S4 güncellemeden sonra aşırı derecede şarj yemeye başladı bu konuda bi çözüm üreten varmı? Bide ayrıca 4.3 ten sonra her cihazda SELinux durumu enforcing olarak mı görünüyo?

Trabz0nLee

Üye
root atmak imei götürmez diye biliyorum ama:s cihazın garantisi ney? ve ayrıca imei null yani bilnmiyor diyemi yoksa 00499******** gibi mi görünüyor? ayrıca kullandıgın sürüm ney?

evet bilinmiyor (null) cihazın garantisi var

Üst Alt