------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben halen 4.3 güncellemesi almadım ne ota nede kiesten. Bendeki cihazi kiese bagladigimda (INU) hindistan görünüyo acaba sammobileden indirdigim 4.3 turkiye güncellemesini odinle kursam cihaza herhangi bir sorun yaşarmiyim (imei değişme falan gibi) bana bu konuda yardimci olurmusunuz? Bu arada AT&T s4 4.3 güncellemesini durdurmuş doorumu? Yuklesemmi? Acil bilgi lütfen
Cihazınıza 4.2.2 yüklü iken root yapın sonra csc changer uygulamasını marketten indirin TUR yapın sonrasında odin ile 4.3 güncellemesini yapın cihaz bundan sonra TR güncellemelerine göre devam edecektir.Ancak bu işlemlerde hafıza kartı haric cihazda tüm bilgiler silinecektir.

• Beğen
Tepkiler: aresbilir, tomy1925 ve eskbxl

uguro

uguro

Üye
Arkadaşlar benimde şarj süremde düşüş olmaya başladı kalibrasyon yapmayı düşünüyorum nasıl yapıyorduk ?Google Play hizmetleri %64 ünü sömürmüş bataryanın :D Sabah 9 da şarjdan aldım şu an Gece 12 ve şarj %4 gün içinde kullandım Normalmi sizce? İlk zamanlar daha fazla gidiyordu sanki :S

baby_face_

baby_face_

Üye
Arkadaşlar benimde şarj süremde düşüş olmaya başladı kalibrasyon yapmayı düşünüyorum nasıl yapıyorduk ?
1) Telefonu açıkken tamamını doldur.
2) Sonra kapat, kapalıyken tamamen doldur.
3) Sonra aç pin kodunu gir ve yine tamamını doldur.
4) Son olarak kapat ve kapalı şekilde yine yeşil yanana (bildirim ışığı) kadar yani tamamını doldur. Sonra teli aç. Bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: uguro
uguro

uguro

Üye
1) Telefonu açıkken tamamını doldur.
2) Sonra kapat, kapalıyken tamamen doldur.
3) Sonra aç pin kodunu gir ve yine tamamını doldur.
4) Son olarak kapat ve kapalı şekilde yine yeşil yanana (bildirim ışığı) kadar yani tamamını doldur. Sonra teli aç. Bu kadar.
Teşekkürkler deneyeceğim bakalım :spr

cenatorius

cenatorius

Üye
Öncelikle iyi geceler.Galaxy s4 cihazımda birisi aradığında yani telefon çalarken ses 2-3sn çıkmıyor, sonradan yükseliyor sadece gelen aramalarda oluyor bu sorun.Video izlerken müzik dinlerken vs.bişey yok.Cihazı 2 aydır kullanıyorum sürtme,çarpma,düşürme hiçbişey olmadı.Son 3-4 gündür bu şekilde.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öncelikle iyi geceler.Galaxy s4 cihazımda birisi aradığında yani telefon çalarken ses 2-3sn çıkmıyor, sonradan yükseliyor sadece gelen aramalarda oluyor bu sorun.Video izlerken müzik dinlerken vs.bişey yok.Cihazı 2 aydır kullanıyorum sürtme,çarpma,düşürme hiçbişey olmadı.Son 3-4 gündür bu şekilde.
Stock romlarda artarak çalar. Bunu kapatmak ancak root yapilirsa mümkündür yani normal bir şey.

• Beğen
eminde

eminde

Üye
Batarya kalibrasyonu tele zarar verir mi

• Beğen
Tepkiler: RossoBianco
cenatorius

cenatorius

Üye
Stock romlarda artarak çalar. Bunu kapatmak ancak root yapilirsa mümkündür yani normal bir şey.
Daha once boyle birsey yoktu ama dedigim gibi ilk 2-3sn hic ses cikmiyo onceden olmayip simdi olmasi da kafami kurcaliyor.

RossoBianco

RossoBianco

Üye
hayır aksine ben faydasını gördüm düne kadar bilmiyordum netten araştırarak yaptım (: bayada fark etti (:

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
baby_face_

baby_face_

Üye
Batarya kalibrasyonu tele zarar verir mi
Hayır hiç bir zarar vermez, aksine bataryadaki sapmaları düzelterek kalan batarya seviyesini bildirim ekranında en doğru ve sağlıklı şekilde gösterir.

• Beğen
aresbilir

aresbilir

Üye
Cihazınıza 4.2.2 yüklü iken root yapın sonra csc changer uygulamasını marketten indirin TUR yapın sonrasında odin ile 4.3 güncellemesini yapın cihaz bundan sonra TR güncellemelerine göre devam edecektir.Ancak bu işlemlerde hafıza kartı haric cihazda tüm bilgiler silinecektir.
Üstadım root ettim cihazı ama simdi csc changer demiştiniz play storeda csc changer deyince ücretli bi csc changer geliyor birde manniakk in uygulamasi geliyor hangisi ve tur yapmak icin dikkat etmem gereken bisey varmi acaba

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
aresbilir

aresbilir

Üye
Bide bişey daha soracağım odinden 4.3 yukleyecegim sonra 4.2.2 deyken aldığım yedeği kiesten yukleyecegim yukleme yapmadan wipe yapmamin falan bi esprisi varmi gerek yokmu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bide bişey daha soracağım odinden 4.3 yukleyecegim sonra 4.2.2 deyken aldığım yedeği kiesten yukleyecegim yukleme yapmadan wipe yapmamin falan bi esprisi varmi gerek yokmu
Temiz kurulum için yapilabilir playde sadece csc yazın ücretsiz var.

aresbilir

aresbilir

Üye
Temiz kurulum için yapilabilir playde sadece csc yazın ücretsiz var.
Tmm üstadım tesekkur ederim deneyeceğim sonrasinda yardima ihtiyacim olursa yazarim :) ilginize cok teşekkür saolun

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt