S4 Te Vk720 Sitesinin Filmleri Izlenmiyor Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
S4 Te Vk720 Sitesinin Filmleri Izlenmiyor Yardım
Android 4.3 güncellemesine kadar bazı sitelerdeki filmleri sorunsuz izliyordum lakin bugun video acilmiyor neden internettende Chrome danda acilmiyor yardim lütfen

Yönetici tarafından düzenlendi:

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
Telefon samsung s4 flash desteği yok ki zaten sadece upload edilen videolar acilmiyor lakin masaustu gorunume tikladigimda video aciliyor ama öyle yapincada tam ekran olarak izleyiyorum.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Site ismi belirtmeyiniz lütfen.Ben 4.2 ve 4.3 te flash destekli sitelerde sorun yaşamadım yaşamıyorum o nedenle farklı tarayıcı ile deneyebilirsiniz.:)

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
Site ismi icin ozur ancak mozillada chromda telefonun kendi tarayicisinda hic biyerde acilmiyor telefon gorunumunde

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Site ismi icin ozur ancak mozillada chromda telefonun kendi tarayicisinda hic biyerde acilmiyor telefon gorunumunde
Rica ederim ama birde habbit browser ile denermisin ve tek bir sitede değil eşdeğer sitelerdede dene bazen site altyapı değişimide yapıyor kullanıcının farketme imkanı olmuyor.

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim 4.2 de bendr yasamiyordum simdi girebiliyorsan herhangi bir filmi vk720 secenegi ile izleyebiliyomusun tam ekran

Yönetici tarafından düzenlendi:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Denersen sevinirim kardeşim

Ekli dosyalar

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim yardimin icin saol sorun duzeldi ancak play tusuna basiyorum gec aciliyor onceden oyle değildi ve acilincada sürekli donuyor donarak ilerliyor masaüstü gorunume gectigimde hic sorun yok takılmadan izliyorum ama ozamanda tam ekran olmuyor mecburen masaüstü gorunume geçerek izliyorum.lanet olasicasi 240 320 480p secenekleri var ses duzeyi var vk yazisu var rotate (döndürme) secenegi var bi tek tam ekran secenegi yok nedendir anlamadim onun bi ayari yok mu masaüstü gorunume gecince tam ekran izlemek istiyorum bilen varsa yardimci olabilirmi