Aynen bizim köyde bile çekmeye başladı, inanamadım.Çok güzel ya ama Türkiye ye çok gec geliyor Japonlar yillardir 4G kullaniyo bizde 3G daha yeni yeni heryerde cekmeye başlıyor

Bizim koyde 3 yıldır 3g varAynen bizim köyde bile çekmeye başladı, inanamadım.![]()
Bizim köyde hala yokBizim koyde 3 yıldır 3g var

İlk geldiginde 3g sadece 2 hafta flan cekmemıştıBizim köyde hala yok![]()
Şebeke zor çekiyor diyordunBizim koyde 3 yıldır 3g var

Benım memlekette 3 yıldır cekıyor suan kaldıgım yerde cekmıyorŞebeke zor çekiyor diyordun![]()
Benım memlekette 3 yıldır cekıyor suan kaldıgım yerde cekmıyor
Suan koydeyımSen nerdesin şuan ?
TamamSuan koydeyım

Suan vodafon ve türkcell sms aynı fıyatBen fiyata bakarım arkadaş![]()
Suan vodafon ve türkcell sms aynı fıyat
Suan için sms karışalaştırma yaptım hem vodafonda doru duruz 30 tl ve altına 3 lü paket yokSadece sms diyorsan evet ama toplu paketlerde bayağı fark yapıyo
Suan için sms karışalaştırma yaptım hem vodafonda doru duruz 30 tl ve altına 3 lü paket yok
Onun için genc tarıfede olmalısın vodafonda 30 tl 6 aylık varBen avea süper 3 lü kullanıyorum ama Vodafonedede aynısı vardı bu inat niye ya :P
Onun için genc tarıfede olmalısın vodafonda 30 tl 6 aylık var

3g tam versınler bıze yeterValla ben avea kullanıyorum öyle bi yaş sınırı yok + bulundugum yere göre gayet memnunum türkcel 4g çıkarıyomuş hayırlı olsun inşallah fiyatları biraz aşşagı çekerde bizde deneriz ha çekmek yerine çıkartıyosa eywallah canı sagolsun bizde oldugumuz yerden devam ederiz![]()