Telefon Tavsiyesi Sizce Ne Alıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Aga ben z1dekinden daha dandik ekran kullanıyorum. İnan sıkıntım yok. Açıkcası bugün sınavda yanımdaki kızda z1 vardı, koydu masaya. :D Şekil duruyordu yani... Ama şu var bak bu da gerçek: 2000lira para veriyorum +-... Benim ekranda %100 açmam gerek parlaklığı(z1den biraz daha ezik benim ekran) g2de %60a denk... Benim %100 parlaklık %55-60a denk. Yanyana koydum baktım bugün. :D
Ben normal kapalı alanda kullanırım telefonumu ama gün ışığında sıkıntı oluyor... Z1de de sıkıntı olacaktır.
Neyse... Güncelleme önemli. "Yazılımda sorun yoksa güncellemeye gerek yok" mantığı o kadar saçma ki... Sistem gittikçe daha iyi oluyor... 4.4 daha iyi performans alacaksın mesela, sonra 5.0da daha çok, bunun yanında yeni özelliklerde gelecektir vs... Ama işte xda diye bir olay var o çok iyi bir şey. :D Sony'nin xda forumları da çoşuyor, lgyi bilmiyorum kullanmadığımdan ama sıkıntısı olduğunu da düşünmüyorum.

Aynen, ben 6.44" düşünüyorum. :D

tabiki yeni sürüm desteklemek zorunda ama ara sürümler gereksiz bence. 4.0 4.4 neyse şimdi lg g2 ye ne gerek var 4.3 e ?

6.44" telefonu taşınabilir telefon olarak görmüyorum onu alcağınıza 8" 10" tablet alın daha iyi bnce :D

Invoke

Invoke

Üye
tabiki yeni sürüm desteklemek zorunda ama ara sürümler gereksiz bence. 4.0 4.4 neyse şimdi lg g2 ye ne gerek var 4.3 e ?

6.44" telefonu taşınabilir telefon olarak görmüyorum onu alcağınıza 8" 10" tablet alın daha iyi bnce :D
tablette arama yapabiliyoz mu =P taşırım ben 6.44"
4.3 biraz geçti gibi zaten direk 4.4 verirse hoş olur.

Luck Star

Luck Star

Üye
tablette arama yapabiliyoz mu =P taşırım ben 6.44"
4.3 biraz geçti gibi zaten direk 4.4 verirse hoş olur.

kulaklık takarsın barzo gibi tableti kulağa koymaktan kurtulursun :D çok denk geldim öylelerine

istisna97

istisna97

Üye
İphone 4s cebimde durmuyor clash of clans hep müzik çok iyi gidiyor

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Htc one al derim

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaş belliki küçük bir telefon istiyorki i4s diyor, siz G2 öneriyorsunuz..

i4s halen daha iyi bir telefondur.

Luck Star

Luck Star

Üye
Arkadaş belliki küçük bir telefon istiyorki i4s diyor, siz G2 öneriyorsunuz..

i4s halen daha iyi bir telefondur.

k.bakma ama katılmıyorum . stabil olabilir sağlam olabilir tasarımı iyi olabilir . ancak hiç bir işe yaramaz .
özelleştirme yok . istediğini yapamazsın . kamerası iyi değil telefondayken iyi gözüküyor bilgisayarda normal . ekranı küçük.

ama neye göre iyi dedin onu bilmiyorum şahsen g2 ile 4s kıyaslanabilecek bir telefon değil .

eğer iphone gibi bir android telefon almak istiyorsan htc one iyidir.

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaş ne demiş? Küçük ekranlı telefon istiyorum demiş.Bu durumda s4 yada G2 önermek ne kadar mantıklı olabilir?

2. Olarak 3.5" - ekran boyutlarında en iyi cihaz iPhone dur bana göre.

3. Olarak jailbreak denilen birşey var.Gerçi şimdilik iOS 7 de yok ama ona da gelecektir.

Kıyaslanabilecek telefon yok demen ise senin mantığına bağlı birşey.

molla409

molla409

Üye
Htc one mini al bnce mükemmel bi telefon

Üst Alt