Galaxy s2 ye 2 batarya bağladım ve izlenimlerim

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 ye 2 batarya bağladım ve izlenimlerim
S2 kullananlar bilir, zamanının n95 gibi kral telefondur. Samsungun s3 s4 s5 s3mini s4mini s5mini note2 note3 note4 (uzar gider..) telefonlarında kullandığı basit tasarım bu telefonda farklı idi. gta san andreasta bile akıcı oynanıyor bu telefonda ama adamlar bataryayı bi gram düşünmemişler. çeyrek gün gidiyo.

Bende yedek batarya aldım biraz öyle kullandım sonra dayanamadım iki bataryayı üst üste koydum, uçlarını birleştirdim ve telefona taktım sonra bantladım. KAlibrasyon da yapmaya çalıştım oldu mu bilmiyorum ama sabahtan beri telefonu kullandım arama yaptım oyun da oynadım periscope yaptım falan bataryası şuan %30.
Telefon 1600mAh iken şimdi 3200mAh oldu. Aman diyim denemeyın, ben telefona pilleri paralel bağladım. Paralel bağlayınca batarya aynı akımı verir ve pilin bitme süresi uzar. Eğer seri bağlarsanız 2 katı akım verir ve süre uzamaz. 2 katı akım verince de telefonu yakarsınız. Telefonun şuan ki resmini görebilirsiniz, baya şekil duruyo elde tutulur.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu ve Sarangni

byAndroid

byAndroid

Üye
Deji batarya alsaydın bir gün rahat gider bence :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
onu da ilk defa senden duydum he. Ama baktım da yüzde 15 daha iyi gidiyomus bana yetmez o .d

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
S3 mini 1500 mah ile 4-5 saat ekran süresi. Sabah 10 dan gece 12-1 e kadar yetiyor batarya
Bugün sabah 10da çektim mesela hala 52 sarzim var :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
S3 mini 1500 mah ile 4-5 saat ekran süresi. Sabah 10 dan gece 12-1 e kadar yetiyor batarya
Bugün sabah 10da çektim mesela hala 52 sarzim var :D
naptın sen usta telefonu hiç kullanmıyorsun herhalde :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Murat Alper

Murat Alper

Üye
:aha:

Baydırman

Baydırman

Moderator
:kop2:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Estetik diye bir kavram kalmamış:D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2393093
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Zero lemon adlı bi firma bunun benzer mantıkta bataryalar üretiyor hatta estetikbolsun diye de özel bi kılıfla birlikte gönderiyorlar
Note 2 yi ilk aldığım sıralar bakmıştım 350 gün bekleme süresi veriyor (10000 mah)

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
buna uygun arka kapak bulmakta zordur simdi :ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
zaten genelde arka kapak yerine kılıf kullanılıyor

bu kadar pil note 2 gibi bi cihazda 15 saat ekran süresi bile verir

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
0MG90

0MG90

Üye
hll knk

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
zaten genelde arka kapak yerine kılıf kullanılıyor

bu kadar pil note 2 gibi bi cihazda 15 saat ekran süresi bile verir
işte bende böyle bir şey yapmayı planlıyordum ama şimdilik böyle kalacak. Tek sıkıntım batarya açıkta ve elimle direk temas ediyor ve 2 tane batarya var bunların radyasyonu. Radyasyon olmasa içim rahatta şimdi değil :D

H0lligan

Üye
nerden türettin bea
yakinda 2telefona tek batarya konunu gorursem sasirmam artik :ehe

Marco Laren

Marco Laren

Üye
PowerBank ??

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Konu sahibiiii :)

H0lligan

Üye
şunu birde yaparken videoya alaydin be bizde goreydik baglarik belki video bekliyorum bende yapmayi dusunuyorumda mazallah patlatmim cihazi gelirmi video ?

buyrun benim

diyesim geldi

Üst Alt