Telefon Tavsiyesi Sizce Ne Alıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Ne Alıyım ?
Selamun Aleykum Arkadaşlar
Ben yeni bi telefon alcamda aklımda şunlar var ;
İphone 4s 16 Gb telefon çok hoşuma gidiyo özellikleride iyi
Samsung Galaxy S4 benim için çok büyük bi telefon ama özellikleri çok iyi ama Samsung yaptığı eski telefonları unutuyo mesela benim ace ne güncelleme geldi ne öte , geçen günde Andoid güncellemesi geldi S4 sorun olmadan geçti S3 ler çöktü . S5 çıkıncada S4 unutulacak S3 çöpe o zaman ...
Aklımda Tek Telefon İphone 4s var siz ne alıyım ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Selamun Aleykum Arkadaşlar
Ben yeni bi telefon alcamda aklımda şunlar var ;
İphone 4s 16 Gb telefon çok hoşuma gidiyo özellikleride iyi
Samsung Galaxy S4 benim için çok büyük bi telefon ama özellikleri çok iyi ama Samsung yaptığı eski telefonları unutuyo mesela benim ace ne güncelleme geldi ne öte , geçen günde Andoid güncellemesi geldi S4 sorun olmadan geçti S3 ler çöktü . S5 çıkıncada S4 unutulacak S3 çöpe o zaman ...
Aklımda Tek Telefon İphone 4s var siz ne alıyım ?

fark yarat LG G2 al fazla telefon çıkartmıyor hem LG hemde güncellemesine gerek yok sistemi çok stabil ve düzgün.

iphone 4s - şarz 1gün gitmiyor elinde bişeyler yapınca zamanın kum gibi akıyor 5dk da bir %1 şarz gidiyor bence alma

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Memnun musun ?

CANGO97

CANGO97

Üye
tek seçenek lumia 1020
al rahat et WİNDOWS PHONE :D

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Yok ya lumia düşünmüyorum :D

CANGO97

CANGO97

Üye
neden hacıben s3 faalan denedim ama lumia başka bişey ya :)

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
İşlemcisi Windows olmasa alacağım ilk telefon ama windows hoşuma gitmiyo

CANGO97

CANGO97

Üye
anladım ama ilk başta bende öyle demiştim fakat alışıyor ınsan

Luck Star

Luck Star

Üye
fark yarat LG G2 al fazla telefon çıkartmıyor hem LG hemde güncellemesine gerek yok sistemi çok stabil ve düzgün.

iphone 4s - şarz 1gün gitmiyor elinde bişeyler yapınca zamanın kum gibi akıyor 5dk da bir %1 şarz gidiyor bence alma

memnunum tek sıkıntı hafıza oda zaten iphone4s te de takılmıyor hafıza kartı . bende iphone 4s ten geçtim lg g2 ye sakın bulaşm iphone a

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Htc one veya Xperia' dan iyi telefon varmı

Never Back Down

Never Back Down

Üye
lumia falan hikaye lumia 1yıl sonra alınabilir telefonlar listesinde başa otururur ama
şimdilik g2

Luck Star

Luck Star

Üye
Htc one veya Xperia' dan iyi telefon varmı

LG G2 donanım olarak iksinden de iyi ama tasarım olarak bana göre ikisinden de kötü ..

htc one metal tasarım 10 numara kendi klasmanını yaratmış
xperia ise sade ve kutu şeklinde orantılı bir kasası var

ama lg g2 ye yaklaşamaz 2 side :)

lg g2 ile kapışabilcek şuan xperia Z1 var bide Note 3 N9005 var snapdragon 800 lü versiyon . almak isteyen varsa eminönü dogubankta 1650 tl . açtırmak size kalıyor tabiki...

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Telefonlardada Test Sürüşü Olsa Keşke :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Telefonlardada Test Sürüşü Olsa Keşke :D

test sürüşünde hepsi aynı sonucu veriyor 1 hafta kullanmadan anlayamazsın ama pek fazla düşünme

tek yapman gereken iyi bi telefon alcaksan fiyat/performans bakıcaksın = lg g2

orta seviye fiyat performans alıcaksan yine = genral mobile discovery.

bunlar dışında kalanlar bana göre teferruat

haqqus

haqqus

Üye
APPLE

Anußis

Anußis

Üye
Htc one

Anußis

Anußis

Üye
ciddisin sen de neye göre htc one neyi daha iyi
tamam müzik ve tasarım süper başka ? performans açısından kamera vb

Ya hacivat git isine allah askina sirf benchmarkla ego tatmin etmekten baska isin yok , gece cekimlerinde s4 dediginiz g2 dediginiz pert oluyor htc karsisinda

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Ya hacivat git isine allah askina sirf benchmarkla ego tatmin etmekten baska isin yok , gece cekimlerinde s4 dediginiz g2 dediginiz pert oluyor htc karsisinda
gündüz de peki ? tamam htc ultra pixel iyi bi teknoloji ama megapixel çözünürlülüğü ne kadar düşük olursa o kadar dezavantaj
performansa gelirsek benchmarkı geçtim :D snapdragon 600lü htc onenin daha iyi olduğunu söyleme bana lütfen :D
snapdragon 800 andreo 330 gpudan bahsediyoruz

Luck Star

Luck Star

Üye
gündüz de peki ? tamam htc ultra pixel iyi bi teknoloji ama megapixel çözünürlülüğü ne kadar düşük olursa o kadar dezavantaj
performansa gelirsek benchmarkı geçtim :D snapdragon 600lü htc onenin daha iyi olduğunu söyleme bana lütfen :D
snapdragon 800 andreo 330 gpudan bahsediyoruz

katılıyorum ekranıda 4.7" olmasına rağmen g2 den büyük duruyor telefon sistemi de kullanışsız

Üst Alt