Öneri General Mobile Discovery Buyuk Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery Buyuk Sorun
Arkadaşlar telefonundan memnununum her yönüyle fakat
Rehber sorunu var rehberin bos gözüküyor sim i başka telefona takiyorum kişiler geliyor gmd takiyorum bos gözüküyor kişileri içe/disa karardan baktum hiçbir yerde bulamadim yardiminiza ihtiyacim var basimiza birşey gelse ulasamayacagikkimseye neden boyle oluyor
Not:Sim okumasi sorunlu değil arama yapabiliyorum

xmanyak

xmanyak

Üye
rehberin üst bölümünde gruplar kişiler favoriler falan yazıyor o bölüme dikkat etmişsinizdir heralde ama yinede yazıyim deim :) içedışa aktar dışında bir ayarı yok zaten

adrenalinxp

Üye
Merhaba arkadaşım şayet başka telefonda rehberi yedekleme şansın varsa yedek al yedeklemiş olduğun rehberi hafıza kartında Backup > Contact klasörlerini oluşturup yedekleri içine at ve daha sonra general mobile telefonun ile içi aktar seçeneği ile aktarım işini yaparsın artık

andezitt

andezitt

Üye
Ayarlara gir görünümü telefon ve sim kart olarak değiştir :)

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlara gir görünümü telefon ve sim kart olarak değiştir :)
görünüm nerde kardeşim bulamadımuygulamalardan durmaya zorladım geldi benim gibi sorunu olan arkadaşlara söylüyorum böyle çözebilrswiniz

andezitt

andezitt

Üye
görünüm nerde kardeşim bulamadımuygulamalardan durmaya zorladım geldi benim gibi sorunu olan arkadaşlara söylüyorum böyle çözebilrswiniz
Rehbere girip düzenle tuşu var ya ona basıyosun alt taraflarda bi yerde görüntülenecek kişiler olması lazım oraya gir tüm kişiler yap kardeşim eğer orda yoksa rehberin ayarlarına gir biraz kurcala mutlaka vardır dediğim :) kendi telefonum s3 mini onu örnek alarak cevapladim farklılık vardır k.b artık

Takipçi Satın Al

Üst Alt