Galaxy S Iii Kullanıcılarını Sevindiren Gelişme, Android 4.3 Güncellemesi Tekrar Başlıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S Iii Kullanıcılarını Sevindiren Gelişme, Android 4.3 Güncellemesi Tekrar Başlıyor!

Samsung için merakla beklenen Android 4.3 güncellemesi yayınlandı yayınlanmasına fakat güncelleme beraberinde birçok sorunu da getirdi. Düşük pil ömrü, uygulama çökmeleri, tutarsız Wi-Fi bağlantısı, yavaşlayan performans, tepkisiz kilit ekran ve telefon kilitlenmeleri bahsi geçen sorunların başında geliyordu.

Söz konusu sorunların kullanıcılar tarafından dile getirilmesi sonrası bazı haber Samsung’un Galaxy S III için Android 4.3 güncellemesinin dağıtımını durdurduğu şeklinde iddialar gündeme geldi. Ertelemeyle birlikte fazlasıyla huzursuz olan kullanıcıları sevindirecek gelişme Güney Kore kaynaklarından geldi.

Kaynaklara göre Samsung, Galaxy S III için dağıtımı gerçekleşen Android 4.3 güncellemesinde baş gösteren sorunların çözümü için uğraşıyor ve 15 gün içerisinde resmi dağıtım kaldığı yerden devam edecek. Sorunlarla boğuşan kullanıcılar için stabilite ve iyileştirme güncellemesinin yayınlanması bekleniyor. Henüz güncelleme ile tanışmayan pazarlarda ise Android 4.3 sorunsuz haliyle dağıtıma başlayacak.

sienon

Üye
Inşallah doğrudur versinler şunu da sıra note 2 lere gelsin :)

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
:) en azından çalıştıklarını biliyoruz 5 tane sızdırıldı sanırım 1 haftaya sizede dağıtıma başlanır

anilari35

anilari35

Üye
Hadi bakalim insallah sorunsuz alirsiniz
Ben discovery kullanirim 2 ay olmadi 3 kapsamli guncelleme aldi gecikme olmadan

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
Hadi bakalim insallah sorunsuz alirsiniz
Ben discovery kullanirim 2 ay olmadi 3 kapsamli guncelleme aldi gecikme olmadan
gecikme olucak bir durum yok çünkü güncellemeler kararlılık güncellemesi bizdeki android sürümünüde yükseltiyor siz hiç sürüm yükselten güncelleme aldınız mı ?

anilari35

anilari35

Üye
gecikme olucak bir durum yok çünkü güncellemeler kararlılık güncellemesi bizdeki android sürümünüde yükseltiyor siz hiç sürüm yükselten güncelleme aldınız mı ?
4.4 geliyormus gorelim bakalim s3 everceklermi bizim surjm zaten guncel 4.2.2

PriZm

PriZm

Üye
Bana pek inandırıcı geldi.Bilerek yapılmış birşey gibi.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
4.2.2 de oyleydi ama bu kadar sorunlu degildi. Me7 surumune bakarsaniz gayet kullanisliydi. Mj9 4.3'e lafim yok tek kelimeyle rezillik. Stabil birsey verirlerse stocka donerim

Kontrol

Kontrol

Üye
4.2.2 de oyleydi ama bu kadar sorunlu degildi. Me7 surumune bakarsaniz gayet kullanisliydi. Mj9 4.3'e lafim yok tek kelimeyle rezillik. Stabil birsey verirlerse stocka donerim

Suan me7 uzerine s4 revolation v7 kurulu pil performans vs. hersey super. 4.3 kurdum 10dk.bile dayanamadim. Resmen rezaletti

• Beğen
Tepkiler: IchigoKurosaki
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Suan me7 uzerine s4 revolation v7 kurulu pil performans vs. hersey super. 4.3 kurdum 10dk.bile dayanamadim. Resmen rezaletti
Sen bide v9.1 i kur :D Ben Cm11e gectim gayet iyi yavas yavas gelisiyor

Kontrol

Kontrol

Üye
Kurdum ayni gun ama nedense bi fark göremedim :D hala duvarkagidi ekle seceneginde launcher durduruldu hatasi veriyor :) Sen ekstra olarak bi yönünü gördùn mü ?

CM yi sevmedim gitti nedense :D nova kullaniyorum 1.2 gundur alisirsam cm kurarim o zamana kadar bug kalmaz herhalde :)

Son düzenleme:

sienon

Üye
Vazgeçtik direk 4.4 vericez demelerinden korkuyorum:thumbup:

caglar b

caglar b

Üye
Samsung, S3 gibi 4çekirdekli 1gb ramli telefona "donanım" bahanesiyle 4.4 vermezse, dozer üretmeye devam etsin.

• Beğen
Tepkiler: xmustx, xtrem06, pusatt ve 1 kişi daha

sienon

Üye
İyi olurdu tabiki lafta kalmasalar ağaç olduk beklemekten :D

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Kurdum ayni gun ama nedense bi fark göremedim :D hala duvarkagidi ekle seceneginde launcher durduruldu hatasi veriyor :) Sen ekstra olarak bi yönünü gördùn mü ?

CM yi sevmedim gitti nedense :D nova kullaniyorum 1.2 gundur alisirsam cm kurarim o zamana kadar bug kalmaz herhalde :)
Cm'nin tek sikintisi sarj. Telefon iphone gibi oluyor nova launcher kullaniyorsan bilirsin.

Kontrol

Kontrol

Üye
Cm'nin tek sikintisi sarj. Telefon iphone gibi oluyor nova launcher kullaniyorsan bilirsin.

Efektleri aza indirince jet mübarek :) Sarj konusu önemli gerçekten ama CM sarji pek bilmiyorum en fazla 1 gece kullandim :D

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Kontrol

Üst Alt