Galaxy S8 Android Oreo Beta için Güncelleme Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S8 Android Oreo Beta için Güncelleme Geldi
Samsung, Galaxy S8 Android 8.0 Oreo beta sürümü için yeni bir güncelleme daha yayınladı. İkinci güncellemeyi alan Galaxy S8 Android Oreo Beta, yeni özellikler kazandı.




Samsung Galaxy S8 için Android 8.0 Oreo güncellemesi, geçen hafta İngiltere, ABD ve Güney Kore'de yayınlanan bir genel beta ile test edilmeye başlandı. Güney Koreli şirket şimdi de beta test kullanıcıları tarafından bildirilen hataları gidermek üzere yeni bir güncelleme daha yayınladı.

Yeni Galaxy S8 Android Oreo Beta güncellemesi, Ekim ayı güvenlik yaması ve bir kaç yeni özelliği de beraberinde getiriyor. Always On ekranındaki saat için yeni stiller eğlenirken, bildirimler için de yeni şeffaflık ayarı eklendi. Ayrıca Launcher ve DeX istasyonu için bazı kararlılık düzeltmeleri de 610MB güncellemenin bir parçası oluyor.

Almanya, İspanya, Fransa, Polonya, Hindistan ve Çin'den oluşan ikinci dalga beta testi henüz başlamadı, bu nedenle resmi Oreo güncellemesinin Galaxy S8 ve Galaxy S8 + modelleri için yayınlanması için biraz daha zaman var gibi görünüyor. Samsung Türkiye'de in bir yetkili daha önce yaptığı açıklamada, Android 8.0 Oreo güncellemesinin Ocak ayında yayınlanmasının planlandığını ve bu tarihin tüm bölge ülkeleri için geçerli olabileceğini belirtmişti.
Galaxy S8 Android Oreo Beta için Güncelleme Geldi
 


Üst Alt