Samsung Galaxy Note 2, Android 4.3 Jelly Bean Güncellemesi Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 2, Android 4.3 Jelly Bean Güncellemesi Sızdırıldı
Samsung, Galaxy Note II için Android 4.3 güncellemesini gelecek hafta sunabilir

Samsung, geçtiğimiz Eylül ayında sunduğu ilk akıllısı saati Galaxy Gear ile birlikte akıllı telefonları için güncelleme çalışmalarına hız vermişti. Bunun nedeni ise Samsung’un Galaxy Gear akıllı saatinin, Google Android 4.3 ya da daha üstü işletim sistemine sahip akıllı telefon ile çalışmasıydı.

Hatırlanacağı üzere bir süre önce Samsung, bu sene sunduğu amiral gemisi Galaxy S4 içinAndroid 4.3 güncellemesinin sunmuştu. Diğer taraftan bir önce ki model Galaxy S III için de sunulmuş ancak geçtiğimiz günlerde güncelleme ile yaşanan bazı sorunlar nedeni ile güncellemenin sunulması durdurulmuştu.

Ayrıca Note cephesine bakacak olursak eğer, büyük bir merakla Galaxy Note 2 için güncelleme beklenmekte. Galaxy Note 3 için ise böyle bir sorun yok, çünkü bu yeni akıllı telefon zaten Android 4.3 ile birlikte sunuluyor.

Geçtiğimiz ay sizlere Galaxy Note 2′nin test sürümünün yayınlandığını bildirmiştik. Şimdi deSamMobile üzerinden gelen bilgiye göre Galaxy Note 2′nin Android 4.3 Jelly Bean güncellemesi sızdırıldı.

Ayrıca gelen başka bir bilgi de Samsung’un güncellemesini sunmaya önümüzde ki hafta başlayacağı yönünde.

Model: GT-N7100
Ülke: Hindistan
Sürüm: Android 4.3
ChangeList: 2099172
Yapım Tarihi: Sun, 10 Kasım 2013 14:55:01 +0000:
Ürün Kodu: INU
PDA: N7100XXUEMK4
CSC: N7100ODDEMK1
MODEM: N7100DDEMJ9
İndir:

Samsung Galaxy Note 2, Android 4.3 Jelly Bean güncellemesi sızdırıldı

PriZm

PriZm

Üye
Bu 5. sızdırılan 4.3 güncellemesi...

serdar_gs

serdar_gs

Üye
official sürümü görmek hayal oldu sürekli leak sürekli leak :D verdikleride güncelleme olsa :D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
:D hayırlı olsun sana şimdiden :)
5 tane güncelleme sızdırıldı ancak halen daha resmi bir bilgi yok :zzz:

Neyseki güncelleme gelsin yada gelmesin, ben çıkmasını beklemiyorum.Sadece güncelleme ile gelecek olan kernel ve rom kaynaklarını bekliyorum.Bu sayede geliştiriciler çok rahat çalışabilirler.

Şuanda Note 2 için Sammy 4.3 custom kerneli bile yok.Kaynaklar olmadığı için.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
enterneoll

enterneoll

Üye
maşallah sızdırarak nexuslardan fazla güncelledi note 2'yi :D

PriZm

PriZm

Üye
official sürümü görmek hayal oldu sürekli leak sürekli leak :D verdikleride güncelleme olsa :D
Benim umrumda bile değil isterlerse vermesinler.Geliştiricilerin tek gereksinimi olan kaynakları yayınlasınlar yeterli.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
:zuhaha:

PriZm

PriZm

Üye
Xda'dakilerde Samsung'u keser o zaman :ehe

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
enterneoll

enterneoll

Üye
abi rom desteğini geçtim sadece kernellerin kaynak kodu veya kernelleri güncellesinler

aşikar53

aşikar53

Üye
4.3 de hiç bi değişiklik yok yalandan yere heves ettik launcher indirelim daha iyi bu kadar dandik lik olmaz arkadaş yazık

PriZm

PriZm

Üye
4.3 de hiç bi değişiklik yok yalandan yere heves ettik launcher indirelim daha iyi bu kadar dandik lik olmaz arkadaş yazık
Aynen öyle.Samsung orjinal yazılımı kimse kullanmamalı aslında.

aşikar53

aşikar53

Üye
Aynen öyle.Samsung orjinal yazılımı kimse kullanmamalı aslında.
ROM: DN3 v2 (4.3) Root: CF Auto-Root Recovery: Philz Touch 5
sen bunumu kullanıyorsun
bana yardımcı olurmusun bende buna geçeyim bi nane yok 4.3 örjinalde

PriZm

PriZm

Üye
Evet onu kullanıyorum.Boş zamanım olursa yardım ederim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt