Öyleama çoğu cihaz arm tabanlı değil mi?
nexus 5 i bilmem ama nexus 4 ün batarya performansı s3 kadar iyi değil...Nexus5,10,7,4 mantıklı seçim olur![]()
Cogu uygulama 4.4 ve ozellikle artta calışmiyo
uygulama durduruldu diyo fizy,haber1903 vb.Bide art'ın 3. parti uygulamaları kırma riski çok yüksek yazıyo sende nasıl düzgün çalışıyo ?Örnek olarakBende hepsi sorunsuz
Whatsapp kullanmıyorumuygulama durduruldu diyo fizy,haber1903 vb.Bide art'ın 3. parti uygulamaları kırma riski çok yüksek yazıyo sende nasıl düzgün çalışıyo ?Örnek olarak
"Whatsapp doesn't work with ART "

Ozaman iyi bişey buşimdi bu art uygulamaları direk okuycakmış dalvikteki gibi değil yani.
Ben arta geçtin yaklaşık 70mb ram kullanımı azaldı.(g.nexus için)
nasıl arta geçicem ?Whatsapp benim telefonu kullanma sebebimWhatsapp kullanmıyorum![]()

Gelistirici seceneklerindenOzaman iyi bişey bunasıl arta geçicem ?
Gelistirici seceneklerindenOzaman iyi bişey bunasıl arta geçicem ?
BulamadimGelistirici seceneklerinden

Az önce yeni bir sürüm sızdırıldı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Önümüzdeki hafta resmi olarak güncellemenin gelmesi bekleniyormuş. Bu son test sürümü galiba.
: Kafayı yemiş bunlar.Hiç Xda da Note 2 için portlananlardan haberleri yok sanırımNerdee
Yorumlara bakıyorum insanlar samsunga kaydırıyor
Hiç bir note 3 özelliği yok, eski launcher, eski weather, eski s note bla bla.

Valla bilmiyorum ama şu dn3 v3 çıksın bakalım eğer hataları giderilmiş olursa bi daha stock falan kullanmayacam lanet olsun sana samsung!Kafayı yemiş bunlar.Hiç Xda da Note 2 için portlananlardan haberleri yok sanırım

Dn3 de şuanki bütün hatalar düzeltilecek + olarakda birkaç zımbırtı daha gelecekmişNerdee
Yorumlara bakıyorum insanlar samsunga kaydırıyor
Hiç bir note 3 özelliği yok, eski launcher, eski weather, bla bla.
Valla bilmiyorum ama şu dn3 v3 çıksın bakalım eğer hataları giderilmiş olursa bi daha stock falan kullanmayacam lanet olsun sana samsung!![]()
:V3 gelene kadar stock 4.1.2 ondan sonra dn3 v3 foreverDn3 de şuanki bütün hatalar düzeltilecek + olarakda birkaç zımbırtı daha gelecekmiş: