.caner.
Üye
Evet benziyor şuan pliz touch var, ama böyle bir seçenek yok.Kardeşim benzer bir menu bu şekilde cwm recovery kullandığına eminmisin ?
Cwm içinde ss nasıl alıyoruz?
Evet benziyor şuan pliz touch var, ama böyle bir seçenek yok.Kardeşim benzer bir menu bu şekilde cwm recovery kullandığına eminmisin ?
Ekstra bir telefon ileEvet benziyor şuan pliz touch var, ama böyle bir seçenek yok.
Cwm içinde ss nasıl alıyoruz?

Bu modun adı tam olarak ne bunu deneyeyim bari.Kardeşim benzer bir menu bu şekilde cwm recovery kullandığına eminmisin ?
Anlaşıldı bizde çözüm çokroot explorer yükle data/systems altında batterystats.bin dosyası varmı bak bakalım ? varsa sil korkma bişey olmaz sonrada batarya bitip kapanana kadar kullan ok
![]()
Rica ederimcok sagol
stabil demiş evet gördüm ancak riskli ve denemediğim konuda fikir beyan etmiyorum sonraki yorumlardada wifi sorunlarınıda okumuş olmalısın.Sayaç işi çözülse bende denemek isterimnextman miui yukleme hakkindaki sorumu xda da birisi sormuş ve yukleyebilirsiniz demişler
Elbette yüklerdim lakin bir süre daha stock kalmakta fayda vargordum onlarida fakt soyle dusundum her hafta guncelleme çıkıyor onlar duzelir diye dusundum. garanti sorununuz olmasa yuklermiydiniz ?
tabi sen yüklemek istersen tercih senin
root konusunuda zaten garantiyi düşünmeyen kişiler için açtım 
wipe işlemlerini yaparmısın ayrıc knox remover modunuda kur olmasa tabi sonrasında çünkü knox yüzündende restart yaptığınıda okudum.sagol kardes o zaman ben rootumu yapip cwm yi yukleyip kalayim stockta 1-2 hafta sonra yuklerimnextman roottan sonra cok sik reboot basladi![]()
Arasıra farkettimi 4.3 te bir uygulama izinsiz erişimde bulundu engellendi uyarısı için o mod, factory reset yap çünkü root sorunsuz olması gerekiyor sorun belirten olmamış.factory de yapayim mi birde knox removeri kurdum zatenbirde knox removeri kudum fakat knox simgesi hala duruyor