Haber Asphalt 8 Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

Black GiyenMAN

Üye
lumia 1520 alınca kapışak :D
:) kapışırız benim telefon kasmaz rahat olurum o konuda grafik birimide iyi zaten ekranda lg nin üstüne yok ta
Ben size hayırlı olsun sevindim dedim sen kapışalım diyorsun :D sorun yok ben g2imle ezik kalmam :D

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Şakasına dedim lsdedim zaten.
:) kapışırız benim telefon kasmaz rahat olurum o konuda grafik birimide iyi zaten ekranda lg nin üstüne yok ta
Ben size hayırlı olsun sevindim dedim sen kapışalım diyorsun :D sorun yok ben g2imle ezik kalmam :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Cihazım servisten yarın dönüyor. O zaman satın alırım. Oynayanlar nasıl olduğu hakkında bilgi verirlerse sevinirim.

Bay H

Bay H

Üye
Cihazım servisten yarın dönüyor. O zaman satın alırım. Oynayanlar nasıl olduğu hakkında bilgi verirlerse sevinirim.
Mağazada ki en iyi oyundur herhalde :bira:.Grafik kalitesi ve oyun dinamikleri gerçekten güzel

sekajmer

sekajmer

Üye
bugün s4 ile denemiştim oyun tek kelime ile harika ! Arkadaşım dalga geçmişti benimle sende yok diyerek satın alıp yarın gözüne sokacağım :D ve boşa asphalt 7 aldım 8 geldi :(

PureFood

PureFood

Üye
vay be asphalt 7 ilk geldiğinde forum çıldırmıştı ne günlerdi

recep288

recep288

Üye
çok güzel ve akıcı olmuş:)

efege

Üye
920 de kullanan var mı?kasma oluyor mu?

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk:

n000k

n000k

Üye
off off haberler 10 numara :D teşekkürler dostum ;)

fk555897

fk555897

Üye
iOS ve Android'de ücretsiz.

respection123

Üye
Peşpeşe iyi haberler geliyor :)+ Temple run 2 Çok az kaldı

Son düzenleme:
turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
ben Windows Phone den vazgeçermiyim ya bugün note 3 de denedim oyunu gayet iyi yalnız oyundan çıkarken takılma yasamam maalesef Windows Phone bir numara ya​

serverfun912

serverfun912

Üye
Beyler herkes facebook ve twitterdan gamelofta diğer sistemler gibi ücretsiz yapmasını yazsın.

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Aslında Bu Windows Phone 8 Ve Kullanıcılarına Yapılan Haksızlık İnadına Almıyorum...

skynet

Üye
Ohoo 2tl'nin hesabını mı yapacağım ya aldım bile :D