Haber Asphalt 9: Legends, iOS ve Android'de artık indirilebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Asphalt 9: Legends, iOS ve Android'de artık indirilebilir
Gameloft'un üretimini gerçekleştirdiği Asphalt 9: Legends isimli araba yarışı oyunu, hem Android hemde iOS'lu telefonlar için ücretsiz olarak indirilmeye sunuldu.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Oyun dünyasının en başarılı ve en önemli isimleri arasında yer almayı başaran Gameloft firması, popüler oyun serisi Asphalt’ın en yeni üyesiyle birlikte karşımıza çıktı. Şirketin 5 yıldır yayınladığı ve oyun dünyasında tüm zamanların en çok indirilen oyunu olarak karşımıza çıkan Asphalt 8 Airborne isimli yapımın devamı niteliğinde olan Asphalt 9: Legends, bugün itibariyle hem Android hem de iOS’lu cihazlar için uygulama mağazalarındaki yerini aldı.



Porsche, Ferrari, Lamborghini ve W Motors gibi oldukça önemli üreticilerin 50 adet farklı lisanslı yarış otomobilinin yer aldığı oyunda, 60 farklı sezon ve 800 adet kariyer modu karşımıza çıkıyor. Oyundaki tüm araçları kişisel zevklerinize göre modifiye edebilecekken, TouchDrive olarak isimlendirilen kontrol şeması ile birlikte oyunculara daha hoş bir kontrol yönetimi sağlanmış.



Üstün grafik kalitesiyle birlikte bir konsol deneyimi yaşatmayı başaracak olan yapım 1.5 GB kapasitesindeki boyuta sahipken, HDR görüntü tekniklerini de içerdiğini belirtelim. Oyun içerisindeki World Series Multiplayer isimli modu sayesinde ise gerçek zamanlı olarak 8 farklı oyuncu yarışabilirken, oyun içerisindeki Kulüp modu ile birlikte ise kendi çevrimiçi topluluğunuzu da oluşturabiliyorsunuz.


Oyun tamamıyla ücretsiz olarak indirilmeye sunulurken, Android 4.3 ve iOS 8.0 üzeri tüm cihazlarda sorunsuzca çalıştığını belirtelim.



l

Asphalt 9: Legends, iOS ve Android'de artık indirilebilir
 
  • Beğen
Tepkiler: Gofrettin115


Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Deneyen arkadaşlar, oyunda asphalt 6daki copilot sesi mevcut mu bakabilir mi
Çok severdim o oyunu, copilot çok daha keyifli kılıyordu
 
z.turk30

z.turk30

Üye
Z.turk30 Türkiye kulübü ;)
 
  • Beğen
Tepkiler: Kaworu Nagisa
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Bekliyoruz

O kadar da güzel değil ya Asphalt 7 le 8 daha güzel bence bilmiyorum silerim büyük ihtimalle nfs most wanted en iyisi
 
Son düzenleme:
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Touch drive adinda bir sacmalik getirmisler oyuncuya sadece gas fren birakmislar ayarlardan bunu kapatabiliyon ama bu seferde arac kullanimi cok zor oluyor grafik olarak iyi mekanik ve kontroller sifir indirecek arkadaslara
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bosuna indirmeyin kotaniza yazik. Gameloft paradan baska birsey dusunmuyor artik. Zaten bu oyunda da bir sure sonra yine ilerleyemiyorsun para yatirmazsan.
 

MaxipmaN

Üye
4.4.2 reyize yok ya :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Ben indirdim 3-4 maç atıp sildim :ehe mobil cihazlarda büyük oyunlar oynamıyorum. Ufak tefek 1 veya 2 oyun yetiyor
 


Üst Alt