turbocore35
Üye
daaa ayıp ama dalga geçmek .
. android e bekleriz daveti istiyorum
. android e bekleriz daveti istiyorum Çok şaşırdım, duygulandım...![]()
. android e bekleriz daveti istiyorum Çok şaşırdım, duygulandım...![]()
.s4 te 2 gb ram 1.9gh işlemci bırakta kasma olmasın reis
daaa ayıp ama dalga geçmek .. android e bekleriz daveti istiyorum
ee bizde note 3 alırız kasmaz ..
param var sorun değil ama .Peki.
Note3 alacak paran varsa s4 alma zaten.
. bilmiyorumparam var sorun değil ama .. bilmiyorum

800 liralık s3 minide kasar ama 800 liralık lumia 720de kasmaz(hatta 500luk lumşa 520de de) 800 liralık telefondan 1600 liralık s4 performansı beklemek ne kadar mantıklıysa android telefon almak da o kadar mantıklı. Sonuç: isteyenler rahatça parasını verip android telefon alabilir.
.Ben de alacağım büyük ihtimalle... Ya Note 3 ya Z1 alırım... Neyse konuyu bozmayım diyeceğim ama zaten 3.sayfadan itibaren kopmuş![]()
aynen katılıyorum .650liralık gmd seçeneği var =P
.ben iki cihazı birden alıcam note 3% ve gmdemin olun o s4 lerde kasıyor bu arada ilk çıktığı sıralarda 2,000tl olan bir telefon kaç ay oldu çıkalıda tam bilmiyorum ama şuan 1440tl satılan bazı yerler duyuyorum ben olsam sırf bu yüzden bile alırken 2 defa düşünürüm note lere lasım yok s serisi için diyorum sadece bende alıcak olsam yani note 3 alırdım büyük ihtimal
gmd karıştırma şimdi geçen bende kullandım aslında android denemek isteyenler ve fazla para vermiyecekler için süper bir cihaz ve gmd den bu seriyi devam ettirmesi bekleniyor kullanıcılar olar olarak bu yorumu unutmayın eğer böyle giderse samsuğu geçer bu gmd bu arada bu cihaz tam olarak nerde üretiyor kime aitben iki cihazı birden alıcam note 3% ve gmd
ben android ios uzun yıllar kullandım iosta kısıtlı jailbreak vs yapıpp biraz daha iyi oluyor ama blutooth aktarımı falan beni sarmadı ios 7 hele hiç sarmadı midem bulandı desem yeride wp8 uygulamalar çok geç ve paralı çıkmasını geçtim tama hakları ama diğer platformlarda şuan ücretsiz hem sonradan indiriyoruz hem para veriyor ayrıca hafıza sıkıntısı yaşanıyor 29 gb gibi bir alan kalıyor saten çekilen bir video 1gb tan fazla birde kısa video bu ondan tavsiye etmem ama android tamamen özgür ha android de kötü ama naparsın .gmd karıştırma şimdi geçen bende kullandım aslında android denemek isteyenler ve fazla para vermiyecekler için süper bir cihaz ve gmd den bu seriyi devam ettirmesi bekleniyor kullanıcılar olar olarak bu yorumu unutmayın eğer böyle giderse samsuğu geçer bu gmd bu arada bu cihaz tam olarak nerde üretiyor kime ait
.Bende sırf o yüzden Lumia 920'den sonra 100₺ ye 5800 aldım.nokiamı bırakmam ^^ ama ek olarak gmd alıcam bende symbiandaki gibi cfw yapmayı özledim
Nokia yıda bırakırsam sadece iPhone alırım.Bende sırf o yüzden Lumia 920'den sonra 100₺ ye 5800 aldım.
Diğerlerinede ücretli verdi bi süre sonra beleş oldu sizdede öyle olurParasının hakkını veren bir oyun ve satın almak için tereddüt etmezdim normalde. Ama protesto amaçlı bu sefer almayacağım. Neden diğer platformlarda ücretsizken biz para veriyoruz?
ilk olarak dediğin gibi programlar geç geliyordu bu güne kadar bundan sonra yani 8.1 den sonra bu sorun çözülecek bence hafıza sorunu inş. 8.1 ikinci olarak android i bilirsin çok daha fazla hafıza kaplar ve L1020 den bahsediyorsun 1dk bile nerdeyse 300mb falan oluyor bu demek kaliteli çektiğini gösteriyor sen bütün resimlerini falan telde saklıyamazsın zaten onu geçtim bu arada istediği kadar özgür olsun bence burada sadece milyonlarda uygulama olması sizi biraz çekiyor bende az uygulama olsun iyi olsun yeter bu arada 8.1 ile office üzerinden dosya yönetici tarzı bir şeyler söyleniyordu ne kadar doğru bilmiyorum ancak belki bu dosya yöneticide gelirse hafıza kartına kurma sorunu tamamen çözülmüş olur bu arada çok özgür bir sistem olmasını istiyorsanız wp nin az hackerlara baskı yapın benceben android ios uzun yıllar kullandım iosta kısıtlı jailbreak vs yapıpp biraz daha iyi oluyor ama blutooth aktarımı falan beni sarmadı ios 7 hele hiç sarmadı midem bulandı desem yeride wp8 uygulamalar çok geç ve paralı çıkmasını geçtim tama hakları ama diğer platformlarda şuan ücretsiz hem sonradan indiriyoruz hem para veriyor ayrıca hafıza sıkıntısı yaşanıyor 29 gb gibi bir alan kalıyor saten çekilen bir video 1gb tan fazla birde kısa video bu ondan tavsiye etmem ama android tamamen özgür ha android de kötü ama naparsın ..
toplaşıp para teklifi falan yapalım çabuk davransınlar azhackliyemiyorlar birşeylerden dolayı galba kodlardan android çok süre kullandım uygulama çok ve ilk olarak geliyor ve rahat yani alışmışım ben alırken sevdim aslında wp8 hala seviyorum ama sorunlar beni itiyor .ilk olarak dediğin gibi programlar geç geliyordu bu güne kadar bundan sonra yani 8.1 den sonra bu sorun çözülecek bence hafıza sorunu inş. 8.1 ikinci olarak android i bilirsin çok daha fazla hafıza kaplar ve L1020 den bahsediyorsun 1dk bile nerdeyse 300mb falan oluyor bu demek kaliteli çektiğini gösteriyor sen bütün resimlerini falan telde saklıyamazsın zaten onu geçtim bu arada istediği kadar özgür olsun bence burada sadece milyonlarda uygulama olması sizi biraz çekiyor bende az uygulama olsun iyi olsun yeter bu arada 8.1 ile office üzerinden dosya yönetici tarzı bir şeyler söyleniyordu ne kadar doğru bilmiyorum ancak belki bu dosya yöneticide gelirse hafıza kartına kurma sorunu tamamen çözülmüş olur bu arada çok özgür bir sistem olmasını istiyorsanız wp nin az hackerlara baskı yapın bencetoplaşıp para teklifi falan yapalım çabuk davransınlar az
.Okey To .buraya kadar olan sohbetinizi bitirip konuya dönerseniz iyi olur. Cihaz ve sistem tercihlerinizi de tartışabileceğimiz bölümlerimiz mevcut.
.