Mia Alfanso
Üye
yok ben 3 sistemide uzun süre kullandım windows phone da bu 4. ayım iosta 1.5 yılı aşkın süre kullandım ama kısıtlamalar beni bıktırdı android özgür işletim sistemi tam bana göre en kısa zamanda aranızdan veda etmek üzere ama bu kısa süre 4 ay bile olabilir .niye ?
.yok ben 3 sistemide uzun süre kullandım windows phone da bu 4. ayım iosta 1.5 yılı aşkın süre kullandım ama kısıtlamalar beni bıktırdı android özgür işletim sistemi tam bana göre en kısa zamanda aranızdan veda etmek üzere ama bu kısa süre 4 ay bile olabilir ..

yok yok gidiyorum en kısa zamanda isteyen buyursun general mobile discovery olur note 3 olur s4 olur bunlardan biri .reis sen gidersen bende gidiyom![]()
.1020'n var daha ne istiyon ?yok yok gidiyorum en kısa zamanda isteyen buyursun general mobile discovery olur note 3 olur s4 olur bunlardan biri ..

yok bida imkansız geçmem kapalı sisteme hep pişman oldum bilerek aldım ama bukadar beklemiyordum .nokiamı bırakmam ^^ ama ek olarak gmd alıcam bende symbiandaki gibi cfw yapmayı özledim
.
android1020'n var daha ne istiyon ?![]()
bende bundan sonra tavsiye etmiyorum haklısın .bende wp tavsiye etmiyom s4 kullanıyom 0 kasma var herşeyi yüklüyorum daha rahat yani![]()
.anlamadım ama neyse .Wp kullanıcı sayısı -2 oldu desenize![]()
.İki kişi azalıyoruz anlamındaanlamadım ama neyse ..

.İki kişi azalıyoruz anlamında![]()
. inş en kısa zamanda AMİN .
.hafıza dolu uyarısı uyumlu 512mb ramlerler .512 mb ram cihazlara uyumsuz mu acaba? Yüklerken bir süre sonra hata veriyor?![]()
.bende wp tavsiye etmiyom s4 kullanıyom 0 kasma var herşeyi yüklüyorum daha rahat yani![]()
bende bundan sonra tavsiye etmiyorum haklısın ..
yok bida imkansız geçmem kapalı sisteme hep pişman oldum bilerek aldım ama bukadar beklemiyordum ..
android

hafıza dolu uyarısı uyumlu 512mb ramlerler ..
Şimdi tekrar deniyorum.