Unlocked bootloader ile geliyor verizon sürümü hariç. Verizon ne oluyor tam olarak :hmmm:
emreli01 Üye Konu Sahibi TheMadness' Alıntı: Unlocked bootloader ile geliyor verizon sürümü hariç. Genişletmek için tıkla ... Verizon ne oluyor tam olarak :
TheMadness' Alıntı: Unlocked bootloader ile geliyor verizon sürümü hariç. Genişletmek için tıkla ... Verizon ne oluyor tam olarak :
PriZm Üye emreli01' Alıntı: Verizon ne oluyor tam olarak : Genişletmek için tıkla ... Vodafone gibi bir telekomünikasyon firması.Sattığı cihazlar genelde kendi tasarımı olup sim kart girişi olmuyor.
emreli01' Alıntı: Verizon ne oluyor tam olarak : Genişletmek için tıkla ... Vodafone gibi bir telekomünikasyon firması.Sattığı cihazlar genelde kendi tasarımı olup sim kart girişi olmuyor.
emreli01 Üye Konu Sahibi ~N.A.W.Y~' Alıntı: Vodafone gibi bir telekomünikasyon firması.Sattığı cihazlar genelde kendi tasarımı olup sim kart girişi olmuyor. Genişletmek için tıkla ... Mm teşekkürler
~N.A.W.Y~' Alıntı: Vodafone gibi bir telekomünikasyon firması.Sattığı cihazlar genelde kendi tasarımı olup sim kart girişi olmuyor. Genişletmek için tıkla ... Mm teşekkürler
TheMadness Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Vodafone gibi bir telekomünikasyon firması.Sattığı cihazlar genelde kendi tasarımı olup sim kart girişi olmuyor. Genişletmek için tıkla ... #CDMA
~N.A.W.Y~' Alıntı: Vodafone gibi bir telekomünikasyon firması.Sattığı cihazlar genelde kendi tasarımı olup sim kart girişi olmuyor. Genişletmek için tıkla ... #CDMA
emreli01 Üye Konu Sahibi TheMadness' Alıntı: #CDMA Genişletmek için tıkla ... Tanımlanamadı ??? Erorr
emreli01 Üye Konu Sahibi TheMadness' Alıntı: #CDMA Genişletmek için tıkla ... Tanımlanamadı ??? Erorr
Invoke Üye TheMadness' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... oha, süper, teşekkürler anaa valla çok hoşuma gitti, bunu bilmiyordum
TheMadness' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... oha, süper, teşekkürler anaa valla çok hoşuma gitti, bunu bilmiyordum
PriZm Üye TheMadness' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ne olduğunu biliyorum, orda ne alaka olduğunu anlamadım
TheMadness' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Ne olduğunu biliyorum, orda ne alaka olduğunu anlamadım
TheMadness Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Ne olduğunu biliyorum, orda ne alaka olduğunu anlamadım Genişletmek için tıkla ... Simsiz telefonlar, imeiye atanıyor hat.
~N.A.W.Y~' Alıntı: Ne olduğunu biliyorum, orda ne alaka olduğunu anlamadım Genişletmek için tıkla ... Simsiz telefonlar, imeiye atanıyor hat.