üstüne apk kur çalışırdaTelefon:S4 rootlu
Sorum:Merhabalar ben asphalt 8 i satın aldım google playden şimdi ise hile yapmak için modlu apk indiriyorum sadece modlu apk indirsem datayı indirmesem bi sorun olurmu hile çalışırmı
güncellesin üstüne hileli apk kurKardeş ben öncedeyken paralıyken aldım şimdi yeni sürüm geldi ben eski sürümün modlu apk ını kurdum şimdi güncelliyor çalışırmı
denemeden bişi diyemeyizki ozamanYok bende güncel sürümü vardı ben eski sürüm hileli apk kurdum şimdi yeni güncelleme yapmaya başladı hile çalışırmı
rica ederim kusura bakma pek yardımcı olamadım hayırlı gecelerİnşallah çalışır bu arada çok teşekkür ederim Allah razı olsun
kapatabilirsen kapatEğer çalışırsa mutlaka size ileticem bir de şimdi güncelleme bittikten sonra wifi kapatcakmıyım ilk girişte
tercih meselesi...Ya bu asphalt8 bana çok zor geldi 7 daha kolaydı sanki birinci sezonu bile bitiremedim yarışta birinci giderken anında sonuncu oluyorum adamlar kestirmeden gidiyor birde karşıdan gelen trafik çok fazla hep onlara çarpıyorum asphalt 7 de çok rahat kasıyordum 8 tam bir işkence oynanmıyor
yüklesinnYok telefon rootlu olmasina rağmen satin aldiim oyun uzerine modlu kurmaya calistim islem basarisiz dedi bende tamamiyla sildim modlu apkyi kurdum sonra oyunu actim datalarini oyundan yukluyor