Uygulama Asphalt 8 Acil Destek

Sponsorlu Bağlantılar

dokikaradrizzy

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 8 Acil Destek
Telefon:S4 rootlu
Sorum:Merhabalar ben asphalt 8 i satın aldım google playden şimdi ise hile yapmak için modlu apk indiriyorum sadece modlu apk indirsem datayı indirmesem bi sorun olurmu hile çalışırmı

Pro Mobil

Üye
Telefon:S4 rootlu
Sorum:Merhabalar ben asphalt 8 i satın aldım google playden şimdi ise hile yapmak için modlu apk indiriyorum sadece modlu apk indirsem datayı indirmesem bi sorun olurmu hile çalışırmı
üstüne apk kur çalışırda
neden satın aldın oyun bedava değilmiydi

dokikaradrizzy

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben öncedeyken paralıyken aldım şimdi yeni sürüm geldi ben eski sürümün modlu apk ını kurdum şimdi güncelliyor çalışırmı

dokikaradrizzy

Üye
    Konu Sahibi
Yok bende güncel sürümü vardı ben eski sürüm hileli apk kurdum şimdi yeni güncelleme yapmaya başladı hile çalışırmı

dokikaradrizzy

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah çalışır bu arada çok teşekkür ederim Allah razı olsun

dokikaradrizzy

Üye
    Konu Sahibi
Eğer çalışırsa mutlaka size ileticem bir de şimdi güncelleme bittikten sonra wifi kapatcakmıyım ilk girişte

dokikaradrizzy

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben online oynamayı sevmiyorum zaten ben öğrenci adamım arabalar acik olsun bana yeter zaten sınavlardan cok oyniyamicam

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Ya bu asphalt8 bana çok zor geldi 7 daha kolaydı sanki birinci sezonu bile bitiremedim yarışta birinci giderken anında sonuncu oluyorum adamlar kestirmeden gidiyor birde karşıdan gelen trafik çok fazla hep onlara çarpıyorum asphalt 7 de çok rahat kasıyordum 8 tam bir işkence oynanmıyor

Pro Mobil

Üye
Ya bu asphalt8 bana çok zor geldi 7 daha kolaydı sanki birinci sezonu bile bitiremedim yarışta birinci giderken anında sonuncu oluyorum adamlar kestirmeden gidiyor birde karşıdan gelen trafik çok fazla hep onlara çarpıyorum asphalt 7 de çok rahat kasıyordum 8 tam bir işkence oynanmıyor
tercih meselesi...

dokikaradrizzy

Üye
    Konu Sahibi
Rahatsız ediyorum ama ben şimdi satin aldiim asphalti sildim modlu apk kurdum datalarini internetten deilde oyunu acinca indirmeye baslattim hile calisir mi

Pro Mobil

Üye
apk önemli data değil

dokikaradrizzy

Üye
    Konu Sahibi
Çalışır diyosun yani bak ben tüm oyunu sildim modlusunun sadece apksını indirdim oyun içindende datalarını indiriyorum

Pro Mobil

Üye
dataların üstüne bi apk kur yine kaldırmadan olması lazım

dokikaradrizzy

Üye
    Konu Sahibi
Yok telefon rootlu olmasina rağmen satin aldiim oyun uzerine modlu kurmaya calistim islem basarisiz dedi bende tamamiyla sildim modlu apkyi kurdum sonra oyunu actim datalarini oyundan yukluyor

Pro Mobil

Üye

dokikaradrizzy

Üye
    Konu Sahibi
Aynen yüklesinde çalışırmı dendedin mi

Takipçi Satın Al

Üst Alt