Batarya ve ekran boyutu hayal kırıklığı yarattı :hmmm
The Shadow Üye gıwıliler' Alıntı: Batarya ve ekran boyutu hayal kırıklığı yarattı Genişletmek için tıkla ...
Invoke Üye gıwıliler' Alıntı: Batarya ve ekran boyutu Genişletmek için tıkla ... Batarya diğerlerine göre az tamam da ekranın nesi var?
gıwıliler' Alıntı: Batarya ve ekran boyutu Genişletmek için tıkla ... Batarya diğerlerine göre az tamam da ekranın nesi var?
gıwıliler Üye -qarapapaq-' Alıntı: Batarya diğerlerine göre az tamam da ekranın nesi var? Genişletmek için tıkla ... 5 değil 4.95
-qarapapaq-' Alıntı: Batarya diğerlerine göre az tamam da ekranın nesi var? Genişletmek için tıkla ... 5 değil 4.95
gıwıliler Üye The Shadow' Alıntı: 0.05" için mi Genişletmek için tıkla ... Ağa öyle deme çok fark ediyor :-D ha bi de sence Z mi note 2 mi?
The Shadow' Alıntı: 0.05" için mi Genişletmek için tıkla ... Ağa öyle deme çok fark ediyor :-D ha bi de sence Z mi note 2 mi?
The Shadow Üye gıwıliler' Alıntı: Ağa öyle deme çok fark ediyor :-D ha bi de sence Z mi note 2 mi? Genişletmek için tıkla ... note 2
gıwıliler' Alıntı: Ağa öyle deme çok fark ediyor :-D ha bi de sence Z mi note 2 mi? Genişletmek için tıkla ... note 2
gıwıliler Üye -qarapapaq-' Alıntı: 4.95 iyi aga. Genişletmek için tıkla ... Ama fiyatı fazla olacak eminim :-D forever note 2 son kararım :-D
-qarapapaq-' Alıntı: 4.95 iyi aga. Genişletmek için tıkla ... Ama fiyatı fazla olacak eminim :-D forever note 2 son kararım :-D
Invoke Üye gıwıliler' Alıntı: Ama fiyatı fazla olacak eminim :-D forever note 2 son kararım :-D Genişletmek için tıkla ... g2yi geçmez. nasıl eminsin ? 1400falan olur bence.bence acele etme, bekle nexus5'i gör. fiyatını gör, cihazı elinde gör, sonra karar ver.
gıwıliler' Alıntı: Ama fiyatı fazla olacak eminim :-D forever note 2 son kararım :-D Genişletmek için tıkla ... g2yi geçmez. nasıl eminsin ? 1400falan olur bence.bence acele etme, bekle nexus5'i gör. fiyatını gör, cihazı elinde gör, sonra karar ver.
gıwıliler Üye -qarapapaq-' Alıntı: g2yi geçmez. nasıl eminsin ? 1400falan olur bence.bence acele etme, bekle nexus5'i gör. fiyatını gör, cihazı elinde gör, sonra karar ver. Genişletmek için tıkla ... Aynen kardeşim haklısın :-)
-qarapapaq-' Alıntı: g2yi geçmez. nasıl eminsin ? 1400falan olur bence.bence acele etme, bekle nexus5'i gör. fiyatını gör, cihazı elinde gör, sonra karar ver. Genişletmek için tıkla ... Aynen kardeşim haklısın :-)
dRaJ3N Üye lostarceus' Alıntı: 1000 ila 1500 tl arasi nakit var sony alayım diyorum iyi bisi hani ram i islemcisi filan önerileriniz nedir ? Genişletmek için tıkla ... Hocam biraz daha koyma imkanın varsa Note 3 Al. 3 GB ram - 32 GB Dahili Hafıza 1,90 Ghz x 4 İşlemci Arm Cortex-A15
lostarceus' Alıntı: 1000 ila 1500 tl arasi nakit var sony alayım diyorum iyi bisi hani ram i islemcisi filan önerileriniz nedir ? Genişletmek için tıkla ... Hocam biraz daha koyma imkanın varsa Note 3 Al. 3 GB ram - 32 GB Dahili Hafıza 1,90 Ghz x 4 İşlemci Arm Cortex-A15
Invoke Üye dRaJ3N' Alıntı: Hocam biraz daha koyma imkanın varsa Note 3 Al. 3 GB ram - 32 GB Dahili Hafıza 1,90 Ghz x 4 İşlemci Arm Cortex-A15 Genişletmek için tıkla ... Biraz dediğiniz maks. bütçeye +700tl
dRaJ3N' Alıntı: Hocam biraz daha koyma imkanın varsa Note 3 Al. 3 GB ram - 32 GB Dahili Hafıza 1,90 Ghz x 4 İşlemci Arm Cortex-A15 Genişletmek için tıkla ... Biraz dediğiniz maks. bütçeye +700tl
dRaJ3N Üye -qarapapaq-' Alıntı: Biraz dediğiniz maks. bütçeye +700tl Genişletmek için tıkla ... Fiyatları 1950 - 2200 Arası değişiyor Genpa / KVK / Fonotel gibi Garanti Kapsamına Göre
-qarapapaq-' Alıntı: Biraz dediğiniz maks. bütçeye +700tl Genişletmek için tıkla ... Fiyatları 1950 - 2200 Arası değişiyor Genpa / KVK / Fonotel gibi Garanti Kapsamına Göre
dRaJ3N Üye gıwıliler' Alıntı: Arkadaş vodafone dan aldı 24 ay tarifeye ek 3120 tl ye geldi Genişletmek için tıkla ... benim aldığım cihaz da Turkcellden alınmış Faturasında 2400 TL yazıyor ben 1700 e aldım tanıdıktı tabi telefoncuda. 3 bin küsür aşırı fazla.
gıwıliler' Alıntı: Arkadaş vodafone dan aldı 24 ay tarifeye ek 3120 tl ye geldi Genişletmek için tıkla ... benim aldığım cihaz da Turkcellden alınmış Faturasında 2400 TL yazıyor ben 1700 e aldım tanıdıktı tabi telefoncuda. 3 bin küsür aşırı fazla.