Sony Xperia SP var.. Yanlış bilmiyorsam Xperia ailesinin Z den sonra ki en iyi telefonu.. 1.200 lira civarı birşey..
aynen bende -qarapapaq- adlı uyeden tavsiye uzerine sp'Yi inceledim su anda almaya en yatkın oldugum spO aralıkta en iyisi 1200liraya SP.
bende o 2 telefonu inceliyorum fakat -qarapapaq- adlı uyenin tavsiyesi üzerine sp'yide incelemeye aldım..SP çok iyi cihaz birde ionhsdpa
1500e kadar çıkabiliyorsan bence lg g2 al yok illa sony olacak diyorsan z1f bekle fiyatını bilmiyorum ama z den z1den iyi olacağı kesin
Hiç değilse 1500 olur diye düşünüyorum bendez1f ucuz olmayacak, tamamiyle aynı telefonun ekranı küçük versiyonu... Aynı malzeme aynı işlemci aynı kamera her şey aynı... Azcık daha ucuz olur ama büyük farklar olmaz, diye tahmin ediyorum.
Hiç değilse 1500 olur diye düşünüyorum bende
Bu sp o kadar iyiyse bende alayım yahuçünkü nexus 5 hayal kırıklığ yarattı bende
![]()

nexus 5 hayal kırıklığı yaratıyosa s7 veya note 5 ten aşağısı seni kesmezBu sp o kadar iyiyse bende alayım yahuçünkü nexus 5 hayal kırıklığ yarattı bende
![]()

Batarya ve ekran boyutu hayal kırıklığı yarattınexus 5 hayal kırıklığı yaratıyosa s7 veya note 5 ten aşağısı seni kesmez![]()
Batarya ve ekran boyutuNeden?
Nexus 5den kötü, performans verir![]()