Öneri Sony Nin Bir Telefonunu Alayım Diyorum Onerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

lostarceus

lostarceus

Üye
    Konu Sahibi
Sony Nin Bir Telefonunu Alayım Diyorum Onerileriniz
1000 ila 1500 tl arasi nakit var sony alayım diyorum iyi bisi hani ram i islemcisi filan önerileriniz nedir ?

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Sony Xperia SP var.. Yanlış bilmiyorsam Xperia ailesinin Z den sonra ki en iyi telefonu.. 1.200 lira civarı birşey..

Invoke

Invoke

Üye
O aralıkta en iyisi 1200liraya SP.

0MG90

0MG90

Üye
SP çok iyi cihaz birde ionhsdpa

0MG90

0MG90

Üye
Söylediklerimden SP daha iyi tabi

Invoke

Invoke

Üye
ion daha düşük performans verir sp'ye göre.

winatci

winatci

Üye
1500e kadar çıkabiliyorsan bence lg g2 al yok illa sony olacak diyorsan z1f bekle fiyatını bilmiyorum ama z den z1den iyi olacağı kesin

Invoke

Invoke

Üye
1500e kadar çıkabiliyorsan bence lg g2 al yok illa sony olacak diyorsan z1f bekle fiyatını bilmiyorum ama z den z1den iyi olacağı kesin

z1f ucuz olmayacak, tamamiyle aynı telefonun ekranı küçük versiyonu... Aynı malzeme aynı işlemci aynı kamera her şey aynı... Azcık daha ucuz olur ama büyük farklar olmaz, diye tahmin ediyorum.

0MG90

0MG90

Üye
z1f ucuz olmayacak, tamamiyle aynı telefonun ekranı küçük versiyonu... Aynı malzeme aynı işlemci aynı kamera her şey aynı... Azcık daha ucuz olur ama büyük farklar olmaz, diye tahmin ediyorum.
Hiç değilse 1500 olur diye düşünüyorum bende

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
bence o fiyata nokia lumia 925 alabilirsin. ama android olsun ya da xperia olsun dersen sp olabilir

keles1234

Üye
hocam bende xperia z var çok memnunum custom rom yükledik z1 in stabil süper oldu cihaz düşünürsen

HasimSahin

HasimSahin

Üye
Xperia T.

gıwıliler

gıwıliler

Üye
Bu sp o kadar iyiyse bende alayım yahu :D çünkü nexus 5 hayal kırıklığ yarattı bende :(