Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiMax 520 Tl Telefon Önerisi
Sponsorlu Bağlantılar
DalvikCache
Üye
Discovery asphalt 8 de yüksek grafikte kasıyor s2 ise canavar gibi real racing3 te aynı fps düşüyor
Evet aynalar açık şekilde hiç fps düşmesi olmuyorOyun en yüksek grafikte çalışıyor s2 de varsayılan olarakDiscovery de ise marketten rr3 graphic uygulamasını indirip grafiği düşürerek oynayabiliyordum
The Shadow
Üye
biraz daha bütçeyi zorlayabilirsen gmd al derim ama bu fiyata 2.el s2 ya da sıfır bi ace 2 alabilirsin seçim senin
Yine överim performansından çok memnunum ama kamerada sorun çıktı ilk aldığımda yoktu bataryada daha iyiydi şimdi az gitmeye başladıHem kargoda araba yüklerken cebimde taşıyamıyordum gmd yi çok hassastı her an kırılacak gibi hissediyordum s2 yi ise güvenle taşıyorum sağlamlık hissi veriyor
Yine överim performansından çok memnunum ama kamerada sorun çıktı ilk aldığımda yoktu bataryada daha iyiydi şimdi az gitmeye başladıHem kargoda araba yüklerken cebimde taşıyamıyordum gmd yi çok hassastı her an kırılacak gibi hissediyordum s2 yi ise güvenle taşıyorum sağlamlık hissi veriyor
yok hayır derdim o değil 2. el alırsan yine aynı sıkıntıları yaşayabilirsin ondan bahsediyorum. neyse konu dağılmasın ben arkadaşa bütçesini arttırıp gmd almasını tavsiye ediyorum.
wweraw2012
Üye
Konu Sahibi
Pekte büyük ekranlı telefon taşımak istemiyorum :/ alıcağım telefon dungeon hunter ve küçük oyunlar çalıştırsın yeter pes fifa gibi büyük oyunlarda gözüm yok