Telefon Tavsiyesi Max 520 Tl Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Discovery asphalt 8 de yüksek grafikte kasıyor s2 ise canavar gibi real racing3 te aynı fps düşüyor

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Kerim.

MaxipmaN

Üye
gmd al bence para koy

PYTHONs

Üye
100 tl ekleyip gmd alabilirsin ancak galaxy young kesinlikle yanlış bir seçimdir, şu saatten sonra.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Peki, real racing 3te yüksek grafikte mi oynuyorsun? =P
Discovey S2den daha iyi.
Evet aynalar açık şekilde hiç fps düşmesi olmuyorOyun en yüksek grafikte çalışıyor s2 de varsayılan olarakDiscovery de ise marketten rr3 graphic uygulamasını indirip grafiği düşürerek oynayabiliyordum

The Shadow

The Shadow

Üye
biraz daha bütçeyi zorlayabilirsen gmd al derim ama bu fiyata 2.el s2 ya da sıfır bi ace 2 alabilirsin seçim senin :)

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Kamerada leke var ve şarjı az gidiyorSatıp ikinci el nexus4 yada l920 almayı düşünüyorum

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Kamerada leke var ve şarjı az gidiyorSatıp ikinci el nexus4 yada l920 almayı düşünüyorum

Bence 2. el alma. Bahsettiğin sorunlarla yine karşılaşabilirsin. S2'yi de ilk aldığında övüyordun :D Bu kez sıfır al.

• Beğen
Tepkiler: Dede
fk555897

fk555897

Üye
En az Nokia Lumia 520 al. Android istersen en az Samsung Galaxy S3 mini veya General Mobile Discovery almalısın

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
2.el almayı düşünmüyorum koyup gmd alabilirim belki para koyamayabilirim. S3 mini pahalı kardeşim

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Bence 2. el alma. Bahsettiğin sorunlarla yine karşılaşabilirsin. S2'yi de ilk aldığında övüyordun :D Bu kez sıfır al.
Yine överim performansından çok memnunum ama kamerada sorun çıktı ilk aldığımda yoktu bataryada daha iyiydi şimdi az gitmeye başladıHem kargoda araba yüklerken cebimde taşıyamıyordum gmd yi çok hassastı her an kırılacak gibi hissediyordum s2 yi ise güvenle taşıyorum sağlamlık hissi veriyor

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Yine överim performansından çok memnunum ama kamerada sorun çıktı ilk aldığımda yoktu bataryada daha iyiydi şimdi az gitmeye başladıHem kargoda araba yüklerken cebimde taşıyamıyordum gmd yi çok hassastı her an kırılacak gibi hissediyordum s2 yi ise güvenle taşıyorum sağlamlık hissi veriyor

yok hayır derdim o değil 2. el alırsan yine aynı sıkıntıları yaşayabilirsin ondan bahsediyorum. neyse konu dağılmasın ben arkadaşa bütçesini arttırıp gmd almasını tavsiye ediyorum.

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
Pekte büyük ekranlı telefon taşımak istemiyorum :/ alıcağım telefon dungeon hunter ve küçük oyunlar çalıştırsın yeter pes fifa gibi büyük oyunlarda gözüm yok

Takipçi Satın Al

Üst Alt