Telefon Tavsiyesi Max 520 Tl Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
Max 520 Tl Telefon Önerisi
520 tl bütçem var arkadaşlar telofon önerisi istiyorum andro
id olmasını istiyorum birde internetten almıyacağın internet ve oyun ön planda olsun benim aklımda bu var sizin önerileriniz neler

sedat5453

Üye
Sony xperia miro st23i
Kendim kullanıyorum ve çok memnunum.

Son düzenleme:

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
güzele benziyor peki android kaç ?

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Biraz daha para eklersen L520.. hatta eklemene gerek bile yok 524 lira..

KayraBey

KayraBey

Üye
Gmd al. Bu fiyata gerisi hikaye...

erkan811

Üye
Bu paraya oyun performanslı cihaz bulman çok zor 0 olarak biraz takviye ile Discovery alman en mantiklisi

istisna97

istisna97

Üye
Bi 100 tl daha ekle gmd al

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Lg Optimus L5 al Bence oyun performansı iyi ekran 4 inç saten 4.1.2 jelly bean geldi daha bi hızlı oldu

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
L5de güzel onuda düşünür gibi olduydum. Peki gmd yi alırsam bulabilirmiyim internetten almıyacağım (bu arada lumiada oyun performansı iyi değil)

Xurmirac

Xurmirac

Üye
L5de güzel onuda düşünür gibi olduydum. Peki gmd yi alırsam bulabilirmiyim internetten almıyacağım (bu arada lumiada oyun performansı iyi değil)

Lumiada oyun performansı iyi değil derken ????? Lumianın arayüzü Androidden 10 kat daha stabil.. GMD'ide artık heryerde bulabilirsin..

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
kardeş oyunmuyunmu ıstıon bende c7 var takoz bu devirde tel almadım c7le ıdare edıom tablet aldım onun yerıne 500liraya sende tablet al mıss gıbı gor oyunu ozamn takoz bide tel al ha tel alacam dıosan l625

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
Genede android istiyorum gmd bulabilirsem alabilirim. Bende öyle tablet almayı düşündümde telefonum nokia 6303i kırık dökük idare edilmiyor ama ilerde düşünürüm

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Ama sadece oyun için düşünüyorsan tablet daha mantıklı..

wweraw2012

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu değiştirmem gerek ama kırık dökük

0MG90

0MG90

Üye
Htc desire 200 diyebilirim bu fiyata ama bence biraz daha koy discovery al almısken iyisi olsun.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
0 bulamayabilirsin belki ama 2.el tertemiz bir discovery alabilirsin düşünürsen

Xurmirac

Xurmirac

Üye
GMD mecburen en mantıklısı bu.. :)GMD neden sıfır bulamıyor ki ? Her girdiği telefoncuda var artık GMD.

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Benim s2 yi verim 480 e

Xurmirac

Xurmirac

Üye
S2'de iyi telefon temizse alabilirsin..

Takipçi Satın Al

Üst Alt