Haber Gdr 3 Beta Güncellemesi Ile Ilgili Soru Ve Sorunları Burada Paylaşalım.

Sponsorlu Bağlantılar

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
benim tlf dede hiç sorun yok uygulamalar baya stabil çalışıyor

smltrl

Üye
benim whatsapp baya sorunlu mobil şebeke üzerinde çok zor bağlanıyorum zaten sorun vardı ama güncellemeden sonra hiç bağlanamaz oldum wifi üzerinde hiç sorun yok ama

Vandera

Üye
ben bu gdr3ü yükledikten sonra diğer klasörü hızla artmaya devam ediyor.2 gün önce 500 mb olan klasör bugün 700mb oldu.telefon l820 olduğu için zaten hafıza problemi var bide bu klasör artmaya devam ederse işimiz zor.bu arada telefon depolamadaki geçici dosyaları sil özelliği çalışmıyor.bunları nereden geri bildirim yapabiliriz acaba?

luckysleven

luckysleven

Üye
gdr3 den sonra beyaz temada ekranda anlık titremeler başladı : )

yunusiyunus

Üye
Mağazaya sd kart seçeneği olduğu söylendi bu doğru mu varsa da uygulamaları karta yükleyebiliyor muyuz

hironakamura

hironakamura

Üye
batarya yüzdesinin bu güncelleme ile gelmesi olasılığı nedir?

• Beğen
Tepkiler: tgoksen1

Vandera

Üye
bende yükledim gdr 3 betayı ama mağazada sd kart seçeneği görünmüyor
:bilmm

yasirtaha

yasirtaha

Üye
benim telefon da sapıtmaya başladı bu ara ya flaş çalışmıyor ya karşı tarafın sesi gelmiyor bu akşam ölü Flash atacak geri eskiye dönecem

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
whatsapp ve Facebook düzelsin yeter

suyunsesi

suyunsesi

Üye
GDR3 için anladığım kadarı ile NSU yerine biraz otacı olmak lazım :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
otacı şampuan markası mıydı:hmmm

biz de ota'dan yukledik:kop:

Ancak sendeki beta değil mi? :bleh: Ben beta olmayanına hatta Black güncellemesinin OTA'sına kadar bekleyeyim diyorum :trip: (sanırım en fazla 12 saat dayanabilirim ama denemeye değer). :hih: Otacı neydi hakkaten yav. Netteki meşhur sözlüklerden bakmak lazım :kop2:

braayn

braayn

Üye
benim cihaz bu günlerde reset atıyor kendiliğinden 5 ile 6 defa oldu tabi 3 gün içerisinde

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bu uygulamayı güncelleme yi final sürümü yayınlanınca indiricem

PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye
Ayarı yapılmış olmasına rağmen bazen, kablosuz bağlı göründüğü halde internete girmiyor, kablosuzu kapatıp açtıktan sonra düzeliyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ayarı yapılmış olmasına rağmen bazen, kablosuz bağlı göründüğü halde internete girmiyor, kablosuzu kapatıp açtıktan sonra düzeliyor.
o söylediğiniz internette baglanmama sorunu her wifili ürünlerde olan bir sorun kapatıp açınca veya modermi baştn başlatınca en fazla sorun çözülüyor

PureFood

PureFood

Üye
benim buzdolabı preview sürümünü yüklediğimden bugüne kadar sadece bir kez resetledi. onun dışında hep aynı. wifi açılış kapanış süreleri ilk aldığım günden beri dengesiz. bazen 2 saniyede bazen 10 saniyede kapatıyor. kamerada problem yaşamadım, sadece ekran döndürme kilidinde nokia camera ile uyumsuzluk var. o çözülürse tadından yenmez.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Valla bende de GDR3 Beta yüklü yazılımsal tek sorunum kameradaki gece çekimlerinin kumlu olması amberden önce daha iyiydi sadece gdr2 varken tel L920 birde telefonun kasası çiziğe karşı çok dayanıksız.

PureFood

PureFood

Üye
Valla bende de GDR3 Beta yüklü yazılımsal tek sorunum kameradaki gece çekimlerinin kumlu olması amberden önce daha iyiydi sadece gdr2 varken tel L920 birde telefonun kasası çiziğe karşı çok dayanıksız.
dün nokia camera güncellendi var mı bir gelişme ?

Üst Alt