İpucu Telefona Indirdiğim Office Dosyaları

Sponsorlu Bağlantılar

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Telefona Indirdiğim Office Dosyaları
interneten bir Office belgesi indirdiğim zaman bir defa görüntüleyebiliyorum sonra offici açıp telefonundaki belgeler bölümünde o indirdiğim dosya görünmüyor ve bir daha göremiyorum
bu dosyaları kaydedip tekrar görme şansım varmı acaba

csH

csH

Üye
uc browser ı kullan orda skydrive a ekleme var ordan sonra istediğin yerden kullanırsın

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler deniyim

beats

beats

Üye
mesela word dosyasında seçenekler menüsünde farklı kaydet var oradan skydrive ve telefona kayıt yapılabiliyor, bende 920 var hafıza kartlı modellerde hafıza karta kaydetme imkanı da vardır diye tahmin ediyorum

Son düzenleme:
ademoz05

ademoz05

Üye
bir başka eksiklik daha ne yazık ki

MrtAltg

MrtAltg

Üye
ekranı sağa çekip son kullanılanları görebilmen lazım orda gözükür

ardacumhur

ardacumhur

Üye
E-postadan açtıklarınız kaydetmesenizde gözüküyor diye hatırlıyorum :hmmm

beats

beats

Üye
E-postadan açtıklarınız kaydetmesenizde gözüküyor diye hatırlıyorum :hmmm
e-postanda kayıtlı olduğu için açıyor, kayıtlıdan kasıt zaten yerler menüsündeki telefon, skydrive, e-posta ve offive 365 uygulama ayarların farazi explorerdan bir ofis belgesi indirip açtın kapattın en son ziyarette görünmüyor siliniyor kaydedebiliyorsun tabi ama unutursan siliniyor

mesutcinik

mesutcinik

Üye
indirilen dosyayı telefon otomatik olarak kaydetmiyor sizin manuel olarak kayıt yapmanız gerek

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
mesela word dosyasında seçenekler menüsünde farklı kaydet var oradan skydrive ve telefona kayıt yapılabiliyor, bende 920 var hafıza kartlı modellerde hafıza karta kaydetme imkanı da vardır diye tahmin ediyorum
eyvallah hocam işe yaradı bu özelliği bilmiyordum

drangela61

drangela61

Üye
Windows Phone için "PDF Reader" uygulamasına göz atın
ben bu uygulamayı kullanıyorum ve bununla açtığım dosyalar içinde kayıtlanıyor..

alical33

alical33

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone için "PDF Reader" uygulamasına göz atın
ben bu uygulamayı kullanıyorum ve bununla açtığım dosyalar içinde kayıtlanıyor..
pdf dosyalarından değil office dosyalarından bahsesiyorum @atil2a nın söylediği işe yaradı yardımlarınız için teşekkürler

drangela61

drangela61

Üye
hımm kusura bakma hocam benim aklım nerdeyse o an konuyu yanlış anlamışım neyse sorununun çözüldüğüne sevindim hayırlı akşamlar..

Üst Alt