Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İpucuTelefona Indirdiğim Office Dosyaları
Sponsorlu Bağlantılar
alical33
Üye
Konu Sahibi
Telefona Indirdiğim Office Dosyaları
interneten bir Office belgesi indirdiğim zaman bir defa görüntüleyebiliyorum sonra offici açıp telefonundaki belgeler bölümünde o indirdiğim dosya görünmüyor ve bir daha göremiyorum
bu dosyaları kaydedip tekrar görme şansım varmı acaba
csH
Üye
uc browser ı kullan orda skydrive a ekleme var ordan sonra istediğin yerden kullanırsın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
alical33
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler deniyim
beats
Üye
mesela word dosyasında seçenekler menüsünde farklı kaydet var oradan skydrive ve telefona kayıt yapılabiliyor, bende 920 var hafıza kartlı modellerde hafıza karta kaydetme imkanı da vardır diye tahmin ediyorum
Son düzenleme:
ademoz05
Üye
bir başka eksiklik daha ne yazık ki
MrtAltg
Üye
ekranı sağa çekip son kullanılanları görebilmen lazım orda gözükür
e-postanda kayıtlı olduğu için açıyor, kayıtlıdan kasıt zaten yerler menüsündeki telefon, skydrive, e-posta ve offive 365 uygulama ayarların farazi explorerdan bir ofis belgesi indirip açtın kapattın en son ziyarette görünmüyor siliniyor kaydedebiliyorsun tabi ama unutursan siliniyor
mesutcinik
Üye
indirilen dosyayı telefon otomatik olarak kaydetmiyor sizin manuel olarak kayıt yapmanız gerek
mesela word dosyasında seçenekler menüsünde farklı kaydet var oradan skydrive ve telefona kayıt yapılabiliyor, bende 920 var hafıza kartlı modellerde hafıza karta kaydetme imkanı da vardır diye tahmin ediyorum