Yardım Flash Belleği Hdd Olarak Görüyor

Sponsorlu Bağlantılar

bybrock

bybrock

Üye
    Konu Sahibi
Flash Belleği Hdd Olarak Görüyor
Merhaba arkadaşlar bu akşam masaüstü bilgisayarıma format atmaya karar verdim daha ilk defa yapacağım win7 yi indirdim usb ye attım bios ayarlarından en üsttekini usb yi seçtim sonra kaydedip çıktım pc açıldı kuruluma geçmedi sonradan öğrendim iso yu usb/dvd tool programı ile atmak lazımmış onu deneyecektim yapamadım bilgisayarımı açtığımda flash belleği hdd gibi görüyor dolayısıyla programla iso yu atamıyorum lütfen yardım edin tekrar nasıl flash bellek olarak gösterebilirim ?

exp_l0it

exp_l0it

Üye
fat32 olarak biçimlendir :good:

ismail

ismail

Üye
bende de var bi tane sandisk :)
takınca hdd görüyo :)
çözüm bulamadım :)

Invoke

Invoke

Üye
fat32 olarak biçimlendirip pendrive ile isoyu yazdırabiliyor olman gerekir ?

• Beğen
Tepkiler: enes.32
Invoke

Invoke

Üye
Pendrive ? Usb to win benzeri bir programmi

pendrive ile yazdırıyorsun işte, ben hep onunla yazdırıyorum neden bilmiyorum ama usbtowin ben de hata vermişti 2kez denemiştim.
pendrive daha çok linux için ama windowsta yazdırabiliyorsun =) Ben kullandım windows8 8.1 pendrive ile kurdum 10-15kez :D

• Beğen
Tepkiler: enes.32
ismail

ismail

Üye
Ama ben boot menusunden degistirdikten sonra boyle oldu
bende macintosh kurduktan sonra oldu :)
pendrive ile yazdırıyorsun işte, ben hep onunla yazdırıyorum neden bilmiyorum ama usbtowin ben de hata vermişti 2kez denemiştim.
pendrive daha çok linux için ama windowsta yazdırabiliyorsun =) Ben kullandım windows8 8.1 pendrive ile kurdum 10-15kez :D
windows 7 usb tool çalışmıyo mu pampa :)

exp_l0it

exp_l0it

Üye
HDD biçimlendirme yapmadıysan HDD olarak gözükmesi bu normal mi, peki boyutu ne kadar 32 GB üstü fat32 desteklemiyor

enes.32

Üye
senden allah razi olsun ise yaradi cok sagol

Jsnow492

Jsnow492

Üye
Bende de sandisk var rufusla sorunsuz bir şekilde kullanıyorum

Blue023

Üye
Başlat , çalıştır :'' cmd '' yaz. bunları yazın ya da burdan kopyalayın Enter'a basın.

convert ?: /fs:ntfs , ? yazan yere diskinizin Harfini verin mesela d: veya e: gibi

Üst Alt