L-LumieRe
Üye
Tabi olur abiArtık android kullandığına göre whatsapp yüklensin
Özelden telefon veririm istersen eklersin dostum

Tabi olur abiArtık android kullandığına göre whatsapp yüklensin
Özelden telefon veririm istersen eklersin dostum

Guncellemeden sonra müzik calari actigimda telefonda bulunan abuk subuk zil sesleri de müzik listeme girmeye başladı sadece müziklerinin olduğu dosyayi seçerek dinleye biliyorum sadece. Ama her seferinde o birsuru dosyanin icinden müzik dosyami bulmakla ugrasiyorum bu da insani sinir ediyor. Diğer o abuk subuk zil seslerini silmistim tek tek düzelmişti telefon acilip kapaninca tekrar ayni sorun. Bu sorunu yasayan baskalari da var mi ?
Tamam sağol64 gb kullanan var ama sen 32gb al. Bende 32 kullanıyorum

Orada 32 gb yazıyor ama bazı formlarda 64gb takıp kullananlar varTelefonu araştırsaydınız orada belirtiyor en fazla kaç Gb desteklediğini
3. Parti uygulamalarda dts ayarlarını yapamıyorum illa kendi müzik çalarını açıp ayarı yaptıktan sonra 3.parti uygulamaya dönmem gerekiyor3. Part bir müzik player kurun PlayerPro bu anlamda işinizi görecektir.
Müzik Player de uzantı ayarları varsa oradan sadece mp3 seçin yanlış bilmiyorsam zil seslerinin uzantisi farkli OGG gibi bir şeydi.

Çalışmayabilir ama çalışırsa çok işime yarayacak64 Gb takılırsa telefon stabil çalışmıyabilir sorun çıkartır

Nasıl bağladınız tv ye ? ben yapamadım lg ye