İpucu 1080p Çözünürlükte 41mp Kameraya Sahip

Sponsorlu Bağlantılar

fk555897

fk555897

Üye
Lumia'larda büyük ihtimal ile istediğin özelliklerde çıkar ama en az1 sene veya daha uzun süre beklemen gerekir.
 


dakamon

dakamon

Üye
2000 liralık bir lumiadan bahsediliyorken buna kısa zamanda yeni bir model eklemek ve bunun fiyatını da mecburen 2000 deb biraz fazla yaparak kendi kendini bitirmeye çalışacağına inanmıyorum nokia nın. Millet şu an bile 1020 mi yoksa 5s mi diye düşünüyor. Ulan nokia ya 2000 lira verilirmi diyen insan kafası sayısı azımsanmayacak kadar da fazla bunu nokia da biliyor. Nokia bence bu modelle bi bir buçuk sene beklemeli. En erken 2014 sonunda tanıtacaksa yeni telefonu tanıtmalı aksi halde 1020 nin intaharı olur yada 1020 nin üst modelinin satılmaması gibi senaryolarla karşılaşabilir.Nokia nın en iyi hamlesi bence bu saatten sonra 929 un global versiyonu çıkarmalı ve artıktelefonu inceltme hafifletme ve pil kapasitesini arttırma üzerine yoğunlaşmaya gitmeli.
 
erdgnblt

erdgnblt

Üye
1520 bence işlemler, 1020 de profesyonel fotoğraflar için yapılmış. 1520 zaten tüm yönleriyle rakiplerinden daha üstün. Ayrıca 20 mpix ve Carl Zeiss zaten inanılmaz bir kamera. 1520 alanlar da kamera sorunu yaşamazlar hatta tüm telefonlara karşı (1020 hariç) coşku yaşarlar :) İş 41mpix i duyunca değişiyor. Sanki 20 yetersiz kalıyormuş gibi geliyor.
Ama 1520 tam bir bomba.
 
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Nokia 41MP Pureview'ı kültür haline getirmeye çalışıyor ki önce 808 sonra da 909(1020) ile en üst seviye fiyat gurubunda konumlandırdı.

Bir sonra ki 41Mp de mutlaka bu kültüre uyumlu bir model olacaktır.


peki abi lumia 1020 de kullandığı gibi zoom reinvented teknolojisini kullanmaya devam edermi peki nokia

birde yanlış hatırlamıyorsam sanki nokia purewievi bırakmıştı gibi geliyor bana öle değilmi :hmmm
 
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
peki abi lumia 1020 de kullandığı gibi zoom reinvented teknolojisini kullanmaya devam edermi peki nokia

birde yanlış hatırlamıyorsam sanki nokia purewievi bırakmıştı gibi geliyor bana öle değilmi :hmmm
zoom reinvented Lumia1020'nin sloganı yani bir teknoloji değil. Pureview ise aklı başında bir firmanın bırakabileceği bir teknoloji değil ki hala daha geliştirilme sureci devam ediyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
Murat Alper

Murat Alper

Üye
peki zoom reinvented sloganını öbür telefonlarındada kullanmaya devam edermi
 
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bu teknoloji oldukça daha iyileri gelir
 
alical33

alical33

Üye
arkadaşlar şimdi yeni özellikler gelir gelmez diye yorum yapıyorsunuz ama yeni özellikler her telefona verilirsebkim gidip yeni telefon alsın veya başta üst seviye telefon alan neden okadar para versin
 


Üst Alt