İpucu 1080p Çözünürlükte 41mp Kameraya Sahip

Sponsorlu Bağlantılar

technicker

technicker

Üye
    Konu Sahibi
1080p Çözünürlükte 41mp Kameraya Sahip
böyle bir cihaz gelecek mi . 4 çekirdekli 41 mp ve 1080p özelliklerinde olan Bi cihaz gelir mi sizce ?

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bence gelmez , zaten Lumia 1520 20mp ve 1080p 2 çekirdek yetiyor bu sisteme.
Saçma olur yani.

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Bir sonraki amiral gemisi olur, 2014'te gelir bence

narnia16

narnia16

Üye
Böyle bir tahminde bulunmak çok zor. Bu yönde hiçbir sızıntı da yok zaten şu an. Bekleyip görelim :D

Bay H

Bay H

Üye
1 yıldan aşağı böyle bir cihazın gelmesi çok zor . Lumia 1020 daha yeni yeni heryerde satılırken kalkıpta 1020 yi öldürmezler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nokia 41MP Pureview'ı kültür haline getirmeye çalışıyor ki önce 808 sonra da 909(1020) ile en üst seviye fiyat gurubunda konumlandırdı.

Bir sonra ki 41Mp de mutlaka bu kültüre uyumlu bir model olacaktır.

technicker

technicker

Üye
    Konu Sahibi
tamam 1020 de iyi ama +1 kolon desteği olmayacakmış . Sistem güncellenip geliştikçe 1020 yetersiz kalacakmış hissi var bende. 1020 den 520 ye kadar olan seri ayrı 1520 ve ustu olan seri ayrı kefede bence.

sekajmer

sekajmer

Üye
bence kolonu dert etmeyin 720p 4.5" ekranlı cihazlara ektra kolon gelecek ben eminim yasal olarak gelmese bile program falan çıkacak göreceksiniz

technicker

technicker

Üye
    Konu Sahibi
tek kolon sorun değil . Ne bileyim çekirdek sayısına göre , ekran çözünürlüğüne göre vs bir sürü ayrıcalık olacaktır üst düzeylere. Olur da 1020 bunlardan mahrum kalırsa kameranın hakkını yemiş olurlar .

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
tek kolon sorun değil . Ne bileyim çekirdek sayısına göre , ekran çözünürlüğüne göre vs bir sürü ayrıcalık olacaktır üst düzeylere. Olur da 1020 bunlardan mahrum kalırsa kameranın hakkını yemiş olurlar .
Nokia 41 MP'i koyuyor sonra terk ediyor telefonu zaten, 808'e de aynısını yaptı :p

cyborg78

cyborg78

Üye
Lumia 1020 bence kamerasıyla önde şuan, ben olsam sırf kamerası için alırım 1020'yi gerisi tısss :bleh:

Invoke

Invoke

Üye
Her an gelebilir, bence. Zor bir şey değil. Çıkan cihazlar buna uzak değil zaten.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
yakın zamanda 41MP bir lumia çıkacagını düşünmüyorum bence en erken 2015 gibi çıkar çünkü L1020 satılması gerekiyor bu telefonlar boşuna yapılmıyor adamlar her telefonu yaparken satmak için yapıyor elbet eğer dediğiniz gibi bir şey olursa L1020 çöp olur

drangela61

drangela61

Üye
ekran çözünürlüğünden -ki 720p kolayına modasının geçeceğini düşünmüyorum- bir eksiklik olacağını zannetmiyorum işlemci de sistem için şu an yeterli zaten ileriye dönük endişeleriniz varsa bakmanız gereken ram miktarı olacaktır ki o da 2GB buradan da kurtarıyor
nihayetinde 920 ve 925 ve aşağısı için bu sorun duşunulebilecekken ben 1020 için sıkıntılı bir durum görmüyorum..
Saygılar

katil_197

katil_197

Üye
gerek yokki

dakamon

dakamon

Üye
Bence nokia 41 MP li telefonlarını en erken 1 sene de bir çıkaracak. Çok kısa aralıklar la 41 mp li telefonlar çıkaracağını sanmıyorum. Her sene bir üst model.

Invoke

Invoke

Üye
Bence nokia 41 MP li telefonlarını en erken 1 sene de bir çıkaracak. Çok kısa aralıklar la 41 mp li telefonlar çıkaracağını sanmıyorum. Her sene bir üst model.

Öyle olsa iyi olur zaten yoksa çok tepki alır.
Her an gelebilir, bence. Zor bir şey değil. Çıkan cihazlar buna uzak değil zaten.
Ben üretilebilir, derken, arkadaş böyle bir şey mümkün mü" diye sormuş sanmıştım :D
Yoksa 2çekirdek yetiyor zaten. 1020 iyi bir cihaz hemen ardırdan bir 41daha çıkarırsa 1020 çöp olur, ondan ayrı bundan sonra bir 41daha gelir diye düşünür insanlar, yeni gelene de güvenleri olmaz.

fk555897

fk555897

Üye
Bence gelmez , zaten Lumia 1520 20mp ve 1080p 2 çekirdek yetiyor bu sisteme.
Saçma olur yani.
Lumia 1520'de Snapdragon 800 yonga seti kullanılıyor. Ayrıca şimdilik WP8'in fazla donanım tüketmemesi ileride istemeyeceği anlamına gelmez.

PureFood

PureFood

Üye
her sene 41 mp çıkması da bence saçma olur. tamam kültür haline geliyor olabilir ama 2014te 41 mp kameralı lumia gelmesini istemem.

Üst Alt