Ace 2 Belle...

Sponsorlu Bağlantılar

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 Belle...
Arkadaşlar ace 2 telime real racing 2yada3 yukluyeceğim ama telin kendi hafizasi yetmiyor.hafiza kartina direk olarak data dosyalarini nasil wifi ile indireceğim.root yapmak istemiyorum.sadece data dosyalarini wifi ile hafiza kartina indirmek istiyorum direkt olarak.birde bu uygulama yoneticisinden hafiza kartina taşıdigim oyunlarin data dosyalarini niye tasimiyor sadece apkleri taşiyor doğrumu yanlis mi? Tesekkurler...

The Shadow

The Shadow

Üye
Arkadaşlar ace 2 telime real racing 2yada3 yukluyeceğim ama telin kendi hafizasi yetmiyor.hafiza kartina direk olarak data dosyalarini nasil wifi ile indireceğim.root yapmak istemiyorum.sadece data dosyalarini wifi ile hafiza kartina indirmek istiyorum direkt olarak.birde bu uygulama yoneticisinden hafiza kartina taşıdigim oyunlarin data dosyalarini niye tasimiyor sadece apkleri taşiyor doğrumu yanlis mi? Tesekkurler...
evet sadece apk lar taşınıyor :) hafıza kartına data indirebilmen için root gerekir :) zaten orta segment cihaz kullanıyoz hacı rootla gitsin :D

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
Bir iki kere rom yukledim jb yukledim stabil degildi sonra rus gb+tr gb yukledim bu işlere elim yatkin ama root işi pek sarmadi beni:) kafamda bide overclock var bu seferde şarj az gider :)

ags2002

ags2002

Üye
root yapmadan o telde olur mu bilmem ama ben wondera pes yuklemistim apk ve data dosyasini netten indirip data dosyasini hafiza kartina android klasorune atip apk yi kurdum calisti o şekilde bi dene derim

The Shadow

The Shadow

Üye
root yapmadan o telde olur mu bilmem ama ben wondera pes yuklemistim apk ve data dosyasini netten indirip data dosyasini hafiza kartina android klasorune atip apk yi kurdum calisti o şekilde bi dene derim
Root yapmadan olmaz.

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
Root yapmadan olmaz.

Ace 2 kies jb nasil stabilmi.değilsede işlemci hizimi yetmiyor.daha once odinden sızinti tr jb yi yuklemiştim ilk 2hafta süperdi sonra kamerada bile donmaya başladi nedeni ne sizce?

The Shadow

The Shadow

Üye
Ace 2 kies jb nasil stabilmi.değilsede işlemci hizimi yetmiyor.daha once odinden sızinti tr jb yi yuklemiştim ilk 2hafta süperdi sonra kamerada bile donmaya başladi nedeni ne sizce?
idare eder :) custom rom kurarsan daha da hızlanabilir :) donma kasma nedenleriyse samsung un ace 2 ye çıkardığı jb yi pek umursamaması :) zaten orta segment cihazı kim umursar ki :D

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
idare eder :) custom rom kurarsan daha da hızlanabilir :) donma kasma nedenleriyse samsung un ace 2 ye çıkardığı jb yi pek umursamaması :) zaten orta segment cihazı kim umursar ki :D

Yeni model cikaracağina biraz muşteri desteği ile ilgilensin..ace 2 nin sorunlari bitmeden ace 3 e ne gerek var.bide rootsuz overclock kerneli atsam zararlari ne olur batarya falan.1 ghz lik varmi?

The Shadow

The Shadow

Üye
Yeni model cikaracağina biraz muşteri desteği ile ilgilensin..ace 2 nin sorunlari bitmeden ace 3 e ne gerek var.bide rootsuz overclock kerneli atsam zararlari ne olur batarya falan.1 ghz lik varmi?
jb de o.c henüz daha yok...

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
The Shadow

The Shadow

Üye
Root işlemimi bu? Garanti işi nolacak :) garantisi telpa genpa degil paralel ithalat.
uçacak :D ama sen bu garantiyi ace2 de fazla takmaya gidersen telefonunu ilerde duvarlarda görebilirsin parçalanmış bi şekilde :D ben söyleyeyim :D demedi deme :D

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
uçacak :D ama sen bu garantiyi ace2 de fazla takmaya gidersen telefonunu ilerde duvarlarda görebilirsin parçalanmış bi şekilde :D ben söyleyeyim :D demedi deme :D

Ya aslında garantilik işim olmaz ama takinti işte :) duvarda neden gorurum :D

The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Portagas
ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
sinirden fırlatırsın işte :D ben bi kere fırlattım da ballı telefon yumuşak zemine düştü :ehe

Linkteki dosyanın konusu varmi yarin bi root atiyim :D jell beani rootlasam stabilleşirmi ?stabillesirse once jb yukleyim sonra rotlayim:) bu overclocku yapsak hizini program araciliği ile ayarlayabilirmiyiz? Bende amma kafanı şişirsim:D :D

The Shadow

The Shadow

Üye
Linkteki dosyanın konusu varmi yarin bi root atiyim :D jell beani rootlasam stabilleşirmi ?stabillesirse once jb yukleyim sonra rotlayim:) bu overclocku yapsak hizini program araciliği ile ayarlayabilirmiyiz? Bende amma kafanı şişirsim:D :D
boşver :D her gün kafam şişiyo zaten bu hiç :D al buradan bak konuya :)

sadece root dosyası yerine benim dosyayı kurcan aynı şekilde hepsi bu kadar :)

ortak42

ortak42

Üye
    Konu Sahibi
boşver :D her gün kafam şişiyo zaten bu hiç :D al buradan bak konuya :)

sadece root dosyası yerine benim dosyayı kurcan aynı şekilde hepsi bu kadar :)

Teşekkur ederim :) bu update-su.zip dosyadinida dediği gibi yapacammi o konudaki..? Bide senin dosyanla bunun ne farki var
Teşekkur ederim :) bu update-su.zip dosyadinida dediği gibi yapacammi o konudaki..? Bide senin dosyanla bunun ne farki ne

The Shadow

The Shadow

Üye
Takipçi Satın Al

Üst Alt