Data dosyalarını hafıza kartına taşımak.

Sponsorlu Bağlantılar

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
Data dosyalarını hafıza kartına taşımak.
arkadaslar benim ace 2 telefonum var. data dosyalarını hafıza kartına kaydetmek için directory bind adlı programı bldum. fakat ilk once bu programı kullanmak icin data dosyasını ilk olarak telefona yüklemek gerekyor. real racing , nfs most wanted , asphalt 7 gibi oyunların sadece data dosyaları 3 gb ama tel .in hafızası 1,10 gb. bu sorunu nasıl halledebiliriz. bu arada telefon rootlu ve rootlu olursa yapabilirsin diyen arkadaslar oldu. nasıl yapıcam rootlu olarak ? . bi fikriniz var mı. ? her birine ayrı ayrı cevap verirseniz sevinirim :):)

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
o kadar kişi okumuş hiçmi bilen yok ?

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
?__??

tolgaarman

Üye
vay arkadaş root yap olu root yap olur dediler root yaptım nasıl yapılacağını söyleyen olmadı :D

- - - Eklendi - - -

vay arkadaş root yap olur root yap olur dediler root yaptım nasıl yapılacağını söyleyen olmadı :D

- - - Eklendi - - -

vay arkadaş root yap olur root yap olur dediler root yaptım nasıl yapılacağını söyleyen olmadı :D

handsome_22fb

handsome_22fb

Üye
vay arkadaş root yap olu root yap olur dediler root yaptım nasıl yapılacağını söyleyen olmadı :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

buyur arkadaş bu linki bi incele

lyon_69

lyon_69

Üye
Es dosya yöneticiyle oluyor oyunları yüklüyor taşıyorum sorunsuz tavsiye googleplay de

Üst Alt