Haber Karşınızda Lumia Smart Watch[konsept]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Karşınızda Lumia Smart Watch[konsept]

Microsoft'un Windows Phone destekli bir akıllı saat üzerinde çalıştığını biliyoruz. Bununla ilgili güzel bir konsept paylaşıldı.

Snapdragon chipsetli olarak tasarlanan Lumia Smart Watch Lumia renkleriyle uyumluluğuyla da dikkat çekiyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: beats ve bulutsuzgece

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Valla ben çok beğendim.
Harika görünüyor.
Gerçekten güzel bir konsept. :maxicep:

braayn

braayn

Üye
güzelmiş ....

4MaGuS

4MaGuS

Üye
türkiyeye gelsin ucuzsa alırız ama tasarım bencede çok güzel hoşuma gitti bu arada ekranıda özeldir haralde gündüz parlak ortamda kolay gözükebilir tarzda lumialar gibi

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bayıldımmm :biggrin::alkis:tşk: keşke gerçek olsaydı :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
türkiyeye gelsin ucuzsa alırız ama tasarım bencede çok güzel hoşuma gitti bu arada ekranıda özeldir haralde gündüz parlak ortamda kolay gözükebilir tarzda lumialar gibi
clear Black amoled ekrana sahip.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
clear Black amoled ekrana sahip.
bence bu saatlerden sonra menü tuşu bildirim ışığı gibi kullanmaya başlıya bilir mesela bunda bir arama veya sms geldiğinde yanıp sönen bir sistem için çok uygun bence microsoft sesimizi duy bunuda istiyoruz :)

braayn

braayn

Üye
tarasımı geardan ve sonynin akıllı saatlerinden çok çok daha gücel ve sportif ben şahsen akıllı saat kullanma taraftarı değilim ama kullanmak istersem böyle bir tasarımla nokia çıkarsa kesinlikle uygun fiyat şartıyla alırdım... Gearın şarjı bir gün gittiğini biliyordum sonynin akıllı saatini bir arkadaşım kullanıyor 2,5 gün gittiğini söyledi.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bence bu saatlerden sonra menü tuşu bildirim ışığı gibi kullanmaya başlıya bilir mesela bunda bir arama veya sms geldiğinde yanıp sönen bir sistem için çok uygun bence microsoft sesimizi duy bunuda istiyoruz :)
biz farketmesek bile karşıdaki arkadaşımız kolumuzdaki saatin bildirim ışığını görünce "abi bildirimin var" diyerek de uyarabilir hatta :ehe

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Güzel fakat telefonlarıyla takım olursa süper olur kol düğmesi de çıkartsınlar kombine olsun

fk555897

fk555897

Üye
Çok şık

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arka gövde paslanmaz çelik ve 30m su geçirmezlik.
tasarım Venezüella, üretim Çin :) modelin kodu da "LSW-120" :) adam harbi her şeyiyle düşünmüş tasarlarken :good:

bknz: 0:20 sn.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

sekajmer

sekajmer

Üye
nokia tablet yaptı akıllı saat mi yapamayacak be bekliyorum
not : 925 mütiş yaaa

erndrdyk

erndrdyk

Üye
o değilde amblemi çok hoşuma gitti lumia amblemi böyle mi :)

narnia16

narnia16

Üye
Konsept iyi güzelde uygulamalardan adam akıllı bildirim alamıyoruz ki biz daha bu saati bildirimlerimizi kontrol etmek için kullanabilellim :ehe

alical33

alical33

Üye
açıkçası ben akıllı saatleri pek gerekli görmüyorum ama tasarım çok güzel olmuş güzel bir konsept

Invoke

Invoke

Üye
Ben beğenmedim bunun tasarımını :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
En sonunda bana yaptırtacaklar bir tasarım, bende çok beğenmedim. Oyuncakçılardaki oyuncak saatler gibi gördüm bi an. Malzeme kaliteli olursa değişebilir tabi. Ben olsam yuvarlak yerine kare tasarım kullanırdım. WP8 konseptine uygun.

Üst Alt